Hírarchívum - 2012. szeptember

TGS 2012: Traileren a Wii U-s Ninja Gaiden 3

A Tecmo Koei szerint a Wii U-s Ninja Gaiden 3 lesz a legjobb változat, ami nemcsak az alapjátékot tartalmazza minden eddig megjelent extrájával együtt, de további finomságokat is ígér a rajongóknak. A Tokyo Game Show falai között vetítették le a játék legújabb előzetesét, csekkoljátok!

Call of Duty: Black Ops II - jönnek a zombik

Ugyan még nem sokat tudunk a Call of Duty: Black Ops második részének zombimódjáról, az viszont biztos, hogy az új részbe visszatérnek az élőhalottak is. Az Activision és a Treyarch a jövő hétre ígéri az idevágó leleplezést, addig egy rövid teaser trailerrel kell beérnünk kedvcsinálóként.

TGS 2012: Még több látnivalón az új PlayStation 3

Az IGN jóvoltából befutott az új PlayStation 3-modell unboxing videója, a lap brit munkatársai a kamera előtt csomagolják ki a tegnap bemutatott konzolt, majd kipróbálják és összehasonlítják azt a korábbi típusokkal. Ezen felül tizennégy új hivatalos fotó érkezett a Super Slim gépről.

TGS 2012: Csúszik a Soul Sacrifice

A PlayStation Vita egyik legígéretesebb címének tűnik a Soul Sacrifice, azonban Keiji Inafune fejlesztésére még várnunk kell: Japánban 2013 tavaszára csúszott át a premier, ami azt jelenti, hogy nálunk még később jelenhet meg. A Tokyo Game Showról új trailert is kaptunk a szomorú hír mellé.

2014-ben jöhet a Project Eternity

Az Obsidian már tudja nagyjából, mikorra készülhet el a Project Eternity: a srácok várakozásai szerint 2014 tavaszáig végeznek majd a munkával. A játék vezető programozója az Eurogamernek adott interjút, egyebek mellett a briteknek árulta el ezt a kulcsfontosságú információt is.

Megjelenés előtti traileren a Dead or Alive 5

Jövő héten véget ér a várakozás, boltokba kerül a Dead or Alive ötödik része. A verekedős játék állítólag remekül sikerült, erről nemcsak a korábbi kiállításokon győződhettünk meg, hanem az első teszteket olvasva is - és természetesen mellekből sem lesz hiány, ha már ez a széria egyik védjegye.

Assassin's Creed III - az utolsó fejlesztői napló

Közeledik az Assassin's Creed III, ezt kétségkívül jelzi, hogy véget ért a játékhoz készített, négyrészes fejlesztői naplósorozat is. Hősünk bemutatása után a környezetet, az időjárást és a mesterséges intelligenciát veszi elő a befejező epizód, és természetesen gameplay jelenetek is járnak az anyag mellé.

TGS 2012: Több fronton erősít a PlayStation Vita

A korábbi pletykáknak megfelelően novembertől a PlayStation Vitán is előfizethetünk a PlayStation Plus prémiumszolgáltatásra, ráadásul úton vannak az alternatív színezésű modellek - az ősztől már kékben és vörösben is rátehetjük a mancsunkat a hordozható konzolra, igaz, Japánba kell menni értük.

TGS 2012: Zombis Ninja Gaident csinál Inafune

Ahogy azt megígérte, Keiji Inafune a Tokyo Game Show falai között leleplezte új fejlesztését, amit korábban Yaiba címen ismertünk. Mint utóbb kiderült, a Dead Rising atyja nem egyszerű zombis játékot hegeszt, hanem a Ninja Gaiden-szériát fogja feldúsítani az élőhalottak statisztálásával.

Need for Speed: Most Wanted - videón a single

Az Electronic Arts új videosorozatot indított a Need for Speed: Most Wanted promózására, ebben a játékmenet kulcsfontosságú részeit veszik majd sorra. A minap futott be az első epizód, amiben a single player finomságait nézzük át - a Criterion nem kevés változtatást ígér!