Hírarchívum - 2012. szeptember

Nyitott világú játék lesz a Half-Life 3?

Ha jól számolunk, úgy havonta, kéthavonta új pletykák futnak be a Half-Life 3-ról, avagy a HL2: Episode 3-ról. A legfrissebb tézisek szerint a Valve már javában dolgozik Gordon Freeman új kalandján, mely nyitott világú címként vonulhat a köztudatba 2013 után. Elhisszük, vagy csak ásítunk egyet?

TGS 2012: Megvan a Monster Hunter 4 dátuma

A Capcom végre konkrétumokkal is szolgált a Nintendo 3DS-re érkező Monster Hunter 4-ről. A kötelező előzetes mellett a Japánra érvényes megjelenési dátummal is szolgált - reméljük, az európai debüt sem késlekedik túlzottan! Az anyag még mindig brutálisnak tűnik, a recept nem változott.

Halo 4 - előzetesen a covenantok fegyverei

A Halo 4 multiplayerében ezúttal is játszható fél lesz lesz a Covenant (naná!), most megtudhatjuk, hogy az emberek ellenfelei milyen mordályokkal indulnak harcba. Az előzetesben két új War Games-térkép mozgásban is bemutatkozik, ezek az Exile és a Haven. Nyami.

TGS 2012: Fist of the North Star 2 - képek, videó

A Fist of the North Star: Ken’s Rage 2 ott veszi fel a történet folyamát, ahol az előd abbahagyta. Erőszak terén nem lesz hiány, lévén már az alapként szolgáló anime sem volt leányregény. A folytatásban új karakterekre számíthatunk, és a bunyó könyörtelen, szívtelen, ám végletekig szórakoztató.

TGS 2012: Első ingame képeken a Ninja Gaiden Z

Reméljük tudja, hogy hova tette az eszét Keiji Inafune, amikor a borzalmas Turning Point fejlesztőit, a Spark Unlimitedet bízta meg a korábban Yaiba kódnéven futó alkotás munkálataival. A sötét tónusokkal operáló Ninja Gaiden Z eme apróságot leszámítva bitang jól néz ki.

TGS 2012: PlayStation All-Stars - harci induló

Egy játékkiállítás arra (is) jó, hogy új előzetessel kedveskedjenek nekünk a játékkiadók. Így van ez a PlayStation All-Stars: Battle Royale esetében is - a videóban minden lényeges szereplő önálló belépőt kap, ráadásul megtekinthetjük a speciális mozdulataikat is. Hajrá!

TGS 2012: Nincs veszélyben a The Last Guardian

Nyilvánvalóan a komikum határát súrolja, amit Shuhei Yoshida mondogat évek óta a The Last Guardianról. Még szerencse, hogy életjelet adott magáról a régóta halasztgatott projekt, a Sony fejese a szavát adta, hogy a munkálatok jól haladnak, de a terveik túl ambiciózusak.

TGS 2012: Metal Gear Rising - bossharc élesben

Az ígéretekhez híven a Metal Gear Rising: Revengeance sem hiányozhat Tokióból - a Konami mindjárt egy rakás véres és ellenállhatatlan kedvcsinálóval jelentkezett. Raiden gyakorta összeakasztja a bajuszt egy rakás veszedelmes alakkal, akiket csak úgy ölhetünk meg, ha gondolkodunk.

TGS 2012: Új látnivalók a DmC-ből

A Ninja Theory nagyban mutogatja Tokióban a DmC-t, ennek örömére egy új trailer és néhány szédítő kép futott be Dante megreformált kalandjából. Ebből kiderül, hogy hősünk öklét nem simán "ökölnek" hívják, hanem igazi fegyverként vonul fel - ennek neve Eyrx. Hűha!

TGS 2012: Batman-előzetest kapott az Injustice

A Tokyo Game Showra jut azért nyugati fejlesztésből is, most éppen az Injustice: Gods Among Us került elő, amiből egy trailert vetített le a Warner Bros. a távol-keleti játékrajongóknak. Az előzetes főszereplője Batman, igaz, ő csak a videó töredékében mutatja meg magát.