Hírarchívum - 2012. szeptember

Sleeping Dogs - jövő hónapban jönnek a DLC-k

Október folyamán folytatódik a Sleeping Dogs sztorija, emellett a karakterünket is tovább fejleszthetjük, és az utcai autóverseny és fegyverek szerelmesei is örülhetnek a letölthető tartalmaknak. A DLC-k némelyike ingyenes lesz - erősítette meg a Square Enix. A részletekért és a látnivalókért olvass tovább!

F1 2012 - befutott a launch trailer

Tegnap óta kapható kishazánkban is a Codemasters idei Forma 1-es szezont feldolgozó videojátéka, amely több ponton is jelentős előrelépést ígér. Világbajnokokkal csatázunk a Champions módban, de rivalizálhatunk az általunk választott pilótákkal is. A megjelenés mellé új előzetes dukál!

TGS 2012: Így kombózunk a Remember Me-ben

A Capcom és a Dontnod Entertainment tudja mi kell a férfiembernek: csinos főhősnő, formás lábbal, parázs akciók vegytiszta cyberpunk környezetben - a Remember Me 2013 nagy meglepetése lehet. A TGS-en bemutatott felvételen a harcrendszert vehetjük szemügyre közelebbről. (Képekkel frissítve!)

Far Cry 3 - a tápláléklánc csúcsán

Újabb túlélési segédlettel bővült a Far Cry 3 kedvcsinálóinak sora. Ebből az epizódból kiderül, hogy miként győzhetjük le Hoyt Volker veszedelmes zsoldosseregét, akik enyhén szólva is veszélyeztetik a sziget flóráját és faunáját. Olyan okosak leszünk, hogy még Bear Grylls is irigykedne ránk.

Októberben indul a Medal of Honor bétatesztje

A Medal of Honor: Warfighter nyílt bétatesztje október folyamán veszi kezdetét világszerte - erősítette meg ma az EA. Azonban fontos megemlíteni, hogy a próbalehetőségnek kizárólag az Xbox 360-tulajok örülhetnek. A bővebb részletek mellett két új screenshotnak is örülhetünk.

Halo 4 - képözön a kampányból

Nem kevesebb, mint 18 új screenshottal kedveskedett nekünk a 343 Indrusties csapata a november folyamán megjelenő Halo 4-ből. Közelről is megtekinthetjük Master Chief ellenfeleit, akik a rideg prometheanok és a brutális covenantok közül kerülnek ki. Szemezgessetek kedvetekre!

TGS 2012: Húsz perc a Monster Hunter 4-gyel

A Capcom ígérete szerint a Monster Hunter 4 egy nagyon komoly lépés lesz a sorozat történetében. Az akció-RPG védjegyei nem hiányoznak: hatalmas bejárható területek, rengeteg küldetés és kolosszális szörnyetegek. A 3DS-re érkező címből egy 20 perces felvétel érkezett.

Traileren a Carrier Command: Gaea Mission

A jövő héten jelenik meg a cseh Bohemia Interactive új játéka, melyben futurisztikus hadviselésben vehetünk részt járművekkel, de komoly taktikai és stratégiai feladatok is ránk hárulnak majd. Ha eddig nem hallottál a PC-re és Xbox 360-ra érkező címről, tekintsd meg az alapokat bemutató trailert!

TGS 2012: Demon Tribe-bejelentés a Segától

A Sega nagy dobásnak szánja a korábban Project Omega munkacímen futó alkotását, amit ezentúl Demon Tribe néven keressünk! A teaser szájt tanulsága szerint alakváltókat személyesítünk meg kézikonzolokon és Wii U-n. Az első képektől feláll... a szőr a hátunkon.

Úton a Slender folytatása

Az elmúlt hónapokban hangos volt a sajtó a Slender: The Eight Pagestől, mely egy kitalált paranormális képsorozatot ültetett át hátborzongató belső nézetes címmé. A vírusként terjedő indie játék sorsa már ott tart, hogy bejelentették a folytatást, a Slender: The Arrivalt. Álmatlan éjszakák következnek.