Hírarchívum - 2012. szeptember

TGS 2012: Délutáni galériafrissítés

Özönlenek a képek Tokióból, szinte csak kapkodjuk a fejünket. Ezúttal az olyan érdemleges címek pillanatképeit szedtünk össze Nektek, melyek két embernél többet érdekelhetnek kishazánkban. Lesz itt Monster Hunter 3 Ultimate, Tekken Tag Tournament és frissített PS3-modell.

ZombiU - ha a CoD-hoz szoktál, meghalsz

Manapság már a csapból is a zombik folynak, s köszönhetően a Call of Duty zombimódjának, már egy háborús FPS-ből sem hiányozhatnak. A Ubisoft fejese megjegyezte, hogy ha úgy játszol a ZombiU-val, mint ahogy a Call of Dutyban szoktál, akkor rövid időn belül meg fogsz halni. A cím erősen hardcore.

Forza Horizon - videón a Rivals mód

A Turn 10 fejlesztése életképes kompetitív többjátékos üzemmódot is kínál, mely a Rivals névre hallgat. Lehetőségünk van barátaink köridőit megdönteni - még akkor is, ha offline vannak -, miközben folyamatosan látjuk azok szellemautóit. Mindezt plusz pénzért és hasznos XP-ért.

TGS 2012: Jön a Dragon’s Dogma: Dark Arisen

A Tokyo Game Shown lehullt végre a lepel a Dragon's Dogma nagyszabású kiegészítőjéről, amely a Dark Arisen alcímet kapta. A jövő évben Xbox 360-ra és PS3-ra megjelenő expanzióban ott folytathatjuk a kalandokat, ahol abbahagytuk. Képekkel és előzetessel szolgálhatunk.

TGS 2012: Ilyen a Circle Pad Pro a 3DS XL-hez

A Nintendo formálisan ugyan még mindig nem mutatta meg a Nintendo 3DS XL-hez szánt Circle Pad Prót, a Capcom már kiállította a második analóg kart a saját standján. Az első képek is megérkeztek róla, és ezek alapján elmondhatjuk: egyre nagyobb zsebet kell találnunk a konzolnak!

TGS 2012: Mozog a Metal Gear Solid: Social Ops

A Tokyo Game Show alatt befutott a Metal Gear Solid: Social Ops első előzetese. A sorozat huszonötödik születésnapja alkalmából leleplezett, mobileszközökre készülő játékról viszonylag keveset tudunk, de az már biztos, hogy sok ismerős jelenetbe és szereplőbe futhatunk majd bele.

Érkezik a Day One: Garry’s Incident

A Wild Games Studio a Steam Greenlight segítségével szeretne babérokra törni a legújabb játékával, mely a Day One: Garry’s Incident nevet viseli. Egy hamisítatlan túlélő-FPS-ről van szó, a játékosok egy kíméletlen dzsungelben tehetik próbára tűrőképességüket. A látványért az Unreal Engine 3 felel.

TGS 2012: Még várni kell a PC-s Resident Evil 6-ra

A Tokyo Game Shown is képviseltette magát a Resident Evil 6, de a napokban nemcsak friss előzetessel, hanem egy nem elhanyagolható információmorzsával is gazdagodtunk: eszerint elkészül PC-re a várva-várt játék, viszont a munkálatok még alig kezdődtek el, így kell várni a megjelenésre egy kicsit.

TGS 2012: Videócsokor péntek reggelre

A Tokyo Game Show bővelkedett látványos mozgóképekben, de helyhiány miatt inkább összegyűjtöttük nektek a "futottak még" kategóriájába tartozó látnivalókat. Ínyencek bizonyára találnak maguknak guberálni valót, elvégre olyan címek jönnek, mint a Starhawk, Yakuza 5, Okami HD és sokan mások.

TGS 2012: Ismét mozgásban a Puppeteer

A múlt hónapban, a Gamescom alkalmával leplezték le a Puppeteert, mint a legújabb PS3-exkluzív címet. A játék a TGS-en is képviselte magát egy újabb előzetessel. Egy bábszínház élete nem puszta szórakozás - főleg, mert a hősünket elrabolja a gonosz Moon Beer King lefejezés céljából.