Hírarchívum - 2012. szeptember

Már 100 fős a Project Titan fejlesztőcsapata

Jól haladnak a Blizzard következő MMO-jának a munkálatai, a Project Titan néven emlegetett játék fejlesztőcsapata mára 100 fősre duzzadt. A címről egyébként még mindig nem tudni semmit, noha a készültét - megannyi pletyka után - már lassan két éve elismerte a Blizzard.

XCOM: Enemy Unknown - interaktív trailer érkezett

Van egy tippünk, hogy a régi és a leendő rajongók már oda-vissza végigjátszották a héten debütált demót, de a hétvégén is akad látnivaló az XCOM: Enemy Unknownból. A videóban mi magunk hozhatunk döntéseket, melyek jelentősen befolyásolják kicsiny csapatunk sorsát. Vesszenek az idegenek!

Metal Gear Rising - plazmalámpa a gyűjtőknek

A héten megrendezésre került Eurogamer Expón erősítette meg a Konami, hogy gyűjtői kiadást kap a Metal Gear Rising: Revengeance. Ráadásul egy ütős ereklyét tartalmaz a csomag: Raiden kardját kapjunk meg egy pofás plazmalámpába rejtve. Minden éjjeliszekrény kötelező dísze!

Darksiders II - ennyivel lesz jobb a Wii U-s verzió

A Nintendo Wii U-s Darksiders II-ről csupán annyit tudtunk, hogy öt órás bónusz tartalommal érkezik, de tegnap a THQ szerencsére pontosan részletezte az extrákat. Így már biztosra vehető, hogy ez lesz a legjobb, legteljesebb változat, a DLC-ket mellékelik és egyedi fegyverek várhatók.

Már készül a Mount & Blade folytatása

A TaleWorlds örömmel jelentette be, hogy immáron gőzerővel készül a nagy sikerű szerepjátéka folytatása, a Mount & Blade 2: Bannerlord. A hatalmas nyitott területeken játszódó középkori csaták kedvelői ismét egy unikumdarabbal gazdagodhatnak, mely hű marad az elődjéhez.

Itt a PlayStation 3 Super Slim TV-reklámja

Japánban már javában elindult a frissített PS3-modell marketinghadjárata, így a vállalat már egy TV-reklámban is népszerűsíti a lekicsinyített konzolt. Vajon megéri-e lecserélni a jelenlegi gépeket az új változatra? Nemigazán, de aki most gondolkodik új masina vásárlásán, az talán fontolóra veheti az ötletet.

Tölthető az Avengers: Battle for Earth demója

Jó hírre virradtak a Marvel-féle Bosszúállók-rajongók. A Gold hozzáféréssel rendelkezők számára elérhetővé vált a Marvel Avengers: Battle for Earth kipróbálható változata, melyben Amerika Kapitány és Thor néz szembe az ellenségek hadával a Savage Land nevű vulkanikus helyen. Pofásnak néz ki.

Érkezik a Brothers: A Tale of Two Sons

A Starbreeze Studios bejelentette új játékát, amely két fivérről szól, akik kétségbeesetten próbálják megmenteni haldokló apjukat. A PC-re, PSN-re és XBLA-re érkező cím készítésében közreműködik a híres filmrendező, Josef Fares is, és csodálatosnak ígérkezik: tekintsd meg az első látnivalókat!

4 milliós Assassin's Creed III reklámkampány jön

És ez nem forintban, de még csak nem is dollárban értendő, hanem angol fontban. A Ubisoft minden erejével azon van ugyanis, hogy teljesen letarolja a játékkal a karácsonyi piacot, így a cég történetének legnagyobb marketingkampányát teszik az Assassin's Creed III mögé.

HWSW: Leszerepelt az új WoW-kiegészítő

Elemzők szerint kiábrándítóan nyitott a World of Warcraft legújabb kiegészítője, a Mists of Pandaria. Becslések alapján 60 százalékos lehet a csökkenés a Cataclysm kezdőeladásaihoz képest. Ennyire vészesen apadna a játékostábor? Nagytestvérünk, a HWSW írása a témában.