Hírarchívum - 2012. szeptember

Hétfőn lesz a Resident Evil 6 launch partyja

Jövő héten kerül boltokba a Resident Evil várva-várt hatodik része, amit illő módon kell megünnepelni: az Alex Menrich Gaming Community és a hazai forgalmazó szervezésében launch partyt tartanak a premier apropóján. Tedd szabaddá a hétfő estédet, és irány Budapest!

MoH: Warfighter - trailer az előrendelőknek

Alacsonyan szállnak a Medal of Honor: Warfighter-kedvcsinálók is - a mai dózisban SFOD-D Point Man kapja a főszerepet. A fickó egy olyan többjátékos karakter, akit azok kapnak meg, akik a GameStopnál rendelik elő a militarista FPS-t. Reméljük, hazánkba is jut valamilyen hasonló finomság!

PS3-ra is megjelenik a Joe Danger 2: The Movie

A Hello Games bejelentette, hogy hamarosan PlayStation 3-on is tiszteletét teszi a bohém kaszkadőr legújabb kalandja - ráadásul 10 óra extra tartalomban részesülnek a Sony konzoljának tulajdonosai. A játék nem sokáig maradt Xbox 360-exkluzív, s ez így van rendjén.

Dishonored - Dunwall meséi, második rész

Dunwall önjelölt bírái új energiaforrásra szeretnék rátenni a kezüket, ám a természetfeletti képességeket nem mindig tisztességes célokra használnák fel. Második epizódjához érkezett a Dishonored világában játszódó animációs websorozat, s ugyanolyan ütős, mint az előző.

Új Assassin's Creed III-képek, jön az Ezio Trilogy

Nyugodtan állíthatjuk, hogy az Assassin's Creed-rajongók összetehetik a kezüket örömükben, elvégre minden napra jut valami finomság számukra. Esetünkben egy raklap vadonatúj screenshot és artwork. A PS3-asok örülhetnek, elvégre bejelentették a sorozat korábbi darabjait tartalmazó Ezio Trilogyt.

Injustice: Gods Among Us - a gyűjtői kiadásról

A DC-képregények kedvelőinek körében bizonyára nagy érdeklődést vált ki a Injustice: Gods Among Us. A vérbeli rajongók nem elégednek meg az alapkiadással, így ütős Collector's Editionnel gazdagodhatnak, akik több pénzt is hajlandóak áldozni a játékért. Naná, hogy akciófigura jár hozzá!

Novemberben jön a Mass Effect Trilogy

A BioWare bejelentette, hogy november folyamán lát napvilágot a Mass Effect Trilogy PC-n, Xbox 360-on és PS3-on. A csomagban helyet kap az összes Mass Effect-játék egyetlen dobozba zsúfolva, s maga a külalak is prémium minőségűnek ígérkezik. Remek gyűjtemény!

GRID 2 - versenyzés Chicagóban és Kaliforniában

Az autós produktumok rajongói örülhetnek, hiszen egy régóta várt cím közelít a megjelenés felé. Ráadásul a GRID 2-t újfent mozgásban élvezhetjük, mivel két játékmenet-felvétel landolt az Eurogamer magazin jóvoltából. Chicago a városi versenyek Mekkája, míg Kalifornia a tengerparti kocsikázásról híres.

Először mozgásban a Total War: Rome II

Eddig kellett várni a Total War: Rome II első ingame felvételére, mely igazán lehengerlő látvánnyal kecsegtet azok számára, akiknek módjukban áll egy csúcskategóriás PC-t rakni alá. A Creative Assembly tényleg nem viccelt a nagyszabású ígéretekkel: egy korhű háborús filmben érezzük magunkat.

F1 2012 - fejlesztői napló a játékmódokról

Ugyan a Codemasters F1 2012-je már a múlt héten megjelent, a fejlesztői naplósorozat negyedik része csak most futott be. Ha még kacérkodsz a játékkal, nem árt tudnod, hogy milyen játékmódokat kínál az autós cím, beleértve a friss Season Challenge-et és a Champions mókát.