Hírarchívum - 2012. szeptember

Hitman: Absolution - új képek és gameplay videó

Nem is tudjuk, mikor láttunk már utoljára valami ízes kedvcsinálót a Hitman következő felvonásából, de nem is baj, mert a minap tíz új screenshotot és egy gamplay videót adott ki a Square Enix és az IO Interactive. A képekre jutott minden: lesz takarítás, cici, pöffeszkedő rosszarcú és persze sok-sok sunyulás.

Traileren a Silent Hill: Book of Memories

Szűk három hét van hátra a kizárólag PlayStation Vitára készülő Silent Hill boltokba kerüléséig, a Konami ennek apropóján vágott bele a játék hájpolásába. A mostani trailer nem túl hosszú, de remekül összefoglalja, hogy mire számíthatunk a Book of Memories végigjátszása során.

Bázisépítés a Metal Gear Solid: Ground Zeroesban

A Metal Gear Solid: Peace Walker után szabadon, a Ground Zeroesban is jókora szerepet szánnak a fejlesztők a bázisunknak, amit a játék során építgethetünk és szabadon bejárhatunk majd, miközben a fegyverek fejlesztéséről gondoskodunk - mindent most már akár okostelefonokról is.

A Bungie-nak nem tetszett a Halo Wars

Érdekes interjú jelent meg a GamesIndustry International jóvoltából, a lap munkatársai a néhai Ensemble Studios alapítóját, Tony Goodmant faggatták, és szóba került a Halo Wars is. Mint kiderült, a játék csak a Microsoft nyomására lett Halo, és a Bungie-nak nem is nagyon tetszett az ötlet.

Dishonored - véget értek Dunwall meséi

Befutott a Dunwall meséi-sorozat harmadik, befejező epizódja, amiben a már-már megszokott módon izgulhatunk, hogy milyen előzményt bontanak ki a készítők. A legfrissebb rész főszereplője egy bizonyos Piero, aki hősünk, Corvo életében is fontos szerepet játszik majd - hogy miért?

Törölték az NBA Live 13-at

Annyira tudtuk. Miután az EA Sports az NBA Live 13 megjelenésének csúsztatásáról határozott, már lehetett sejteni, hogy még mindig nincs rendben minden a sorozat körül, és lám, beigazolódtak az aggályaink: a kiadó bejelentette, hogy az NBA Live 13 nem készül el.

Törióra az Assassin's Creed III-mal

Új kedvcsináló érkezett az Assassin's Creed III-hoz, azonban az előzetes kissé máshogy fog neki a hangulatkeltésnek: szabályos történelemóra következik, ami a játék és persze az amerikai függetlenségi háború egyik fontos eseményét, a bostoni teadélutánt mutatja be.

Elkészülhet a Resident Evil 2-remake is

Yoshiaki Hirabayashi producer szerint ugyan a Capcom nem tervezi a Resident Evil 2 felújítását, viszont különösebb akadálya sincs: ha a rajongók azt mondják, szeretnék újrajátszani a klasszikus történetet némileg frissebb köntösben, mindenképpen fontolóra veszi majd.

Launch traileren a Marvel vs. Capcom: Origins

Letölthetővé vált a Marvel vs. Capcom Origins, ha kíváncsi vagy, honnan indult a Marvel képregény- és a Capcom játékhőseinek a csatározása, muszáj befizetned rá! Ráadásul nem is egy játékot kapunk, hanem mindjárt kettőt: a kizárólag szuperhősös Marvel Super Heroes is jár mellé.

Egyelőre nem lesz Battlefield 2143

Minden korábbi utalás ellenére, a DICE szerint nem lesz Battlefield 2143. Egy, a fejlesztőkkel zajló chat keretei között a srácok elárulták, hogy bár ők maguk belevágtak volna a folytatásba, most még nem terveznek a jövőben játszódó Battlefield folytatásával. Az új Bad Companyre nagyobb az esély.