Hírarchívum - 2012. szeptember

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.

Far Cry 3 - bemutatkozik Vaas és Buck

Új trailer landolt nálunk a Far Cry 3-ból, amely két minden hájjal megkent gazfickóról rántja le a leplet. Vaasszal már korábban összebarátkoztunk, s amellett, hogy igazi pszichopata, még menthetetlen is. Buck se kutya: erőszakos zsoldosvezér, aki pénzért az anyját is eladná - miután megkínozta.

Aranyon a Halo 4 - új infók, képek, videó

A 343 Indrusties megerősítette, hogy Master Chief negyedik kalandja immáron aranylemezre került, s megérett a sokszorosításra. Az örömhír mellé új részletek kaptak szárnyra a Floodról, illetve szert tettünk egy raklapnyi friss screenshotra és egy videóra is a prometheanok fegyvereiről.

Lelepleződött a Black Ops 2 zombimódja

Annak rendje és módja szerint a Treyarch tegnap este lerántotta a leplet a Call of Duty: Black Ops 2 zombis mókájáról. A játék három élőholtak gyilkolására kihegyezett játékmódot kínál, akár négy ember kooperatív szórakozását biztosítva. Videónk is van róla!

Visszatér az Onimusha-sorozat?

Úgy hírlik, a Capcom újra elővenné az Onimusha-sorozatot, ráadásul nem másnak szervezné ki a munkálatokat, mint a Lost Planet harmadik részeként becézett előzményt hegesztő Spark Unlimitednek. Konkrétumok nincsenek, de a rajongók valószínűleg már ennek a kis morzsának is örülnek.

Game4All - ötnapos játékkiállítás Budapesten

Noha a 116. BNV a retro jegyében telik majd, a szervezők videojátékos kiállítással is készülnek a jövő hétvégi vásárra. A budapesti rendezvényen megjelenés előtti játékokat is kipróbálhatunk majd, lesz Medal of Honor: Warfighter, Need for Speed: Most Wanted és PlayStation All-Stars is.

Bejelentették a PSN Day 1 Digital szolgáltatást

A Sony amerikai részlege bejelentette vadonatúj digitális szolgáltatását, amellyel számos közelgő játékot PlayStation Networkön keresztül is letölthetünk a megjelenés napján. Az októbertől induló program keretében "PSN Day 1 Digital" menüponttal bővül a PlayStation Store.

Két stratégia készül a Hobbit-mozifilm alapján

Az biztos, hogy a Warner Bros. nem aprózza el A hobbit: Váratlan utazás premierjét, hiszen két stratégiai játék is készül Peter Jackson mozifilmje alapján. A The Hobbit: Kingdoms of Middle-Earth okostelefonokon teszi tiszteletét, míg a The Hobbit: Armies of the Third Age webböngészőn keresztül jön.

Itt van az Assassin's Creed III gépigénye

A Ubisoft a Far Cry 3 mellett Connor kalandjának rendszerkövetelményeit is közzétette. Ugyan a PC-s verzióra egészen november végéig várnunk kell, nem árt már előre tisztázni azt, hogy érdemes-e beruházni némi hardvercserébe. Megsúgjuk: az AnvilNext engine nem egy falánk jószág.

Forza Horizon - így elevenedik meg Colorado

Második részéhez érkezett a Forza Horizon fejlesztői naplósorozata, melyben túrára indulunk Colorado államban. A Turn 10 munkásembereinek tolmácsolásában kiderül, hogy miként köszön vissza a játékban a valós helyszínek úthálózata. A túrához még repülőjegyet sem kell váltanod.