Hírarchívum - 2013. január

Stratégián dolgoznak az ArmA készítői

ArmA Tactics címmel körökre osztott stratégián dolgozik a cseh Bohemia Interactive, és további érdekesség, hogy a spin-off játék az NVIDIA által nemrég bemutatott kézikonzolra, a Project Shieldre készül.

Nem úgy fogy a Nintendo Wii U, mint várták

2012 végéig 3 millió Nintendo Wii U talált gazdára, és 11,69 millió szoftvert értékesítettek a platformon - erősítette meg a kiotói vállalat. A japánok szerényebb várakozásokkal néznek a teljes 2013-as pénzügyi évre.

Dead Space 3 - érkezik az első sztori-DLC

Jó hír a rajongók számára, hogy a Dead Space 3 kampányának végigtolása után sem maradunk új kalandok nélkül: más játékmódokban törhetünk birokra, de ha ez nem lenne elég, érkezik az első sztori-DLC is.

Prince of Persia helyett Osiris?

Nagy dobásra készül a Ubisoft Montreal. A korábbi pletykákkal ellentétben mégsem az új Prince of Persiát hegesztik a kanadaiak, hanem egy Osiris munkacímen futó alkotást, mely az ókori Egyiptomban játszódik. (Frissítve!)

Omerta: City of Gangsters - gameplay-felvágott

Holnapután jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra a Kalypso Media körökre osztott címe, az Omerta: City of Gangsters. A játék az 1920-as évek Amerikájának bűnözői világába enged betekintést, a játékosok egyedi karaktert generálhatnak.

Air Superiority játékmóddal jön a BF3: End Game

Teherszállító légi járművekkel érkezik a Battlefield 3 ötödik, s egyben az utolsó DLC-je. A légi csapattársak könnyő páncélosokat és szakaszokat dobhatnak le a térképen, de visszatér a Capture the Flag játékmód is.

Előzetesen a Ninja Gaiden Sigma 2 Plus

Egy hónap van hátra a PlayStation Vitára készülő Ninja Gaiden Sigma 2 Plus megjelenéséig, a Team Ninja munkatársai addig sem hagyják parlagon a rajongókat. Új trailer és újabb részletek láttak napvilágot.

Május elején jön a Soul Sacrifice

A Sony végre bejelentette a Soul Sacrifice végleges megjelenési dátumát, emellett az is kiderült, milyen ajándékok járnak azoknak, akik előre bizalmat szavaznak Keiji Inafune új játékának.

SimCity - európai nevezetességek a városodban

A SimCity Digital Deluxe kiadásának vásárlói különböző "várostémákat" kapnak ajándékba: a bővített csomagban egy francia, egy brit és egy német pakk is megbújik majd, így akár az Eiffel-tornyot is beleépítheted a városodba.

Traileren a Call of Duty: Black Ops II első DLC-je

Az Xbox 360-tulajdonosok már letölthetik a Call of Duty: Black Ops II első nagyobb kiegészítőjét, a Revolutiont, a megjelenés apropójából pedig egy gameplay trailert is kaptunk a készítőktől.