Hírarchívum - 2013. január

Megvette a F.E.A.R. 3-csapatot a Wargaming.net

A World of Tanks készítői bejelentették, hogy felvásárolták a F.E.A.R. harmadik részét is tető alá hozó Day 1 Studiost: a csapat egy be nem jelentett konzoljátékon dolgozik, nem lenne meglepő, ha az is free-to-play lenne.

Mass Effect 3 - képek az új DLC-ből?

Azt már december óta tudjuk, hogy DLC készül a Mass Effect 3-hoz, ezek után valószínűsíthető, hogy a producerek által nemrég közzétett screenshotok is az új kiegészítőből származnak.

Kaptár: Megtorlás nyereményjáték - az utolsó nap!

A Gamekapocs és az Intercom közös nyereményjátékában kisorsolunk öt darab Kaptár: Megtorlás filmet DVD-n! A helyes válaszokat január 30-ig várjuk, ha még nem játszottál, most itt az idő!

Metal Gear Rising - kiborgok, nindzsák és pengék

Újabb videótrióval jelentkezett a Plantinum Games a Metal Gear Rising: Revengeance-ről. A mai felhozatalban lesznek kiborgok, kiborgnindzsák, és persze Raiden magas frekvenciájú pengéjére is vetünk egy pillantást.

A jövőbe megy a Grand Theft Auto?

Nemrégiben arról kérdezték Dan Housert, a Rockstar Games fejesét, miszerint lehetséges-e egy futurisztikus GTA, és a fejlesztőnek nem volt kifogása ellene. De csak akkor, ha jó indokuk lesz rá - mondjuk egy jó történet.

Warface - trailer a zárt béta örömére

Amerikában már javában zajlik a Crytek free-to-play shooterének zárt bétatesztje - remélhetőleg az európai játékosoknak sem kell sokáig várniuk. Egy akciódús előzetes érkezett, melyben alacsonyan szállnak a golyók.

Bejelentésre készül a Rebellion Developments

A Rebellion február közepén felfedi legújabb játékát. A teaser egy újabb képregény-adaptációt sejtet, mint ismert, a cég még évekkel ezelőtt megszerezte a 2000 AD-füzetek jogait. Valami II. világháborús, sci-fi téma fortyog az üstben.

Tomb Raider - nem lesz Wii U-s verzió

A márciusban megjelenő Tomb Raider-reboot kreatív igazgatója, Noah Hughes megerősítette, hogy biztosan nem kapunk Wii U-s verziót Lara újabb kalandjából, hiszen nem akarnak "lagymatag portot" kiadni a kezükből. Multis videónk is van.

Bezárt az Epic Mickey 2 fejlesztőcsapata

Meg nem erősített információk szerint a Junction Point végleg lehúzta a rolót, legalábbis a Star Citizen fejlesztőjének, a Roberts Space Industries Twitter-bejegyzéséből erre lehet következtetni. Viszlát, Mickey egér! (Frissítve!)

GRID 2 - játék és valóság egy McLarennel

A Codemasters végre megtörte a csendet, és új előzetest tett közzé a készülő GRID 2-ből. A következő percekben kocsikázunk egy kicsit a valóságban egy McLaren MP4-12 volánja mögött, majd ugyanúgy a játékban is.