Hírarchívum - 2013. január

Még fejlesztés alatt van a Ride to Hell?

A Ride to Hellt még 2008-ban júliusában jelentette be a Koch Media. Talán emlékeztek rá: egy nyitott világú akciójátékot van dolgunk, ahol egy motorosbanda egyik tagját irányíthatjuk. A jelek szerint nincs veszve a projekt.

Dirty Bomb - előzetes a zárt alfateszt örömére

Ha bizalmat szavaztál a Splash Damage készülő multiplayer FPS-ének, s támogattad a csapatot némi pénzmaggal, csekkold le a postaládádat, elvégre meghívót kaptál a zárt alfatesztre. A többiek egy videónak örülhetnek.

Az EA félreteszi a Medal of Honor-sorozatot

Minden meglepetés nélkül, az EA parkolópályára tereli a Medal of Honor-frencsájzt. A tavalyi Warfighter gyér kritikai fogadtatása és a vásárlói kedv hiányának folyományaként jövőre nem lesz új rész. Új Battlefield jön helyette.

Multiplayer traileren az Aliens: Colonial Marines

A Gearbox Software nem csupán egyszerű futkározós multival szeretné felvértezni az Aliens: Colonial Marinest, hanem teret enged a taktikázásnak is. Emberek és xenomorfok egymás ellen - nézzük meg közelebbről! (Frissítve!)

Killzone: Mercenary - infók, képek, videók

A Sony végre lerántotta a leplet a PS Vitára készülő Killzone: Mercenaryről, amely a megszokott PS3-as minőséget szállítja a handhelden. A friss egyjátékos kampány és a multiplayer sem hiányozhat a kalapból.

Crysis 3 - a tökéletes fegyver

Ugyan már mindenki a multiplayer bétát tolja, nem árt vetni egy pillantást a Crysis 3 hét csodája-videósorozat legújabb epizódjára. Az ötödik rész "a tökéletes fegyver" címet kapta - a megtisztelő név birtokosai mi vagyunk.

Megvették a Grasshopper Manufacture-t is

Suda 51 stúdiója, a Grasshopper Manufacture is új gazdára lelt a napokban, a Ragnarok Online és a Dragon Saga kiadója, GungHo Group bejelentette, hogy felvásárolta a fejlesztőcéget.

Előzetesen a mobilos Alien vs. Predator

Hamarosan letölthetővé válik a mobileszközökre szánt Alien vs. Predator, az Evolution. A single player mókára koncentráló játékban az idegeneket és a predatorokat is mi alakíthatjuk majd.

God of War: Ascension - teaser a négyzeten

Folyatódik az élőszereplős kedvcsinálók sorozata, a múltkori God of War: Ascension-teasernek most a bővített változatát kaptuk meg. A reklámot a vasárnapi Super Bowl keretei közt vetítik le.

BigFest - a PlayStation Home utódja?

A találgatások szerint a Sony már dolgozik a PlayStation Home utódján, legalábbis a hónap elején nyilvánossá vált védjegy-regisztráció azt sejteti, hogy átalakul a PlayStation közösségi gyűjtőhelye.