Hírarchívum - 2013. január

Team Fortress-karakterek a Sonic & All-Starsban

A Sonic & All-Stars Racing Transformed eddig sem szűkölködött változatos karakterekben, a hónap végén megjelenő PC-s változat viszont még tovább megy a versenyzők számát tekintve.

Army of Two: The Devil's Cartel - co-op örömök

Felgyorsultak az események, újabb előzetes érkezett az Army of Two: The Devil's Cartelről. Ebben is lesz gameplay, igaz, közben néhány gördeszkás srác is elmondja, miért tetszett neki annyira a kooperatív mód.

Min dolgozzanak az Oddworld fejlesztői?

Érdekes szavazás került ki az Oddworld weboldalára, amiben a sorozat fejlesztői azt kérdezik a rajongóktól, hogy min dolgozzanak az Oddworld: Abe's Oddysee New ‘n' Tasty befejezése után.

Februárban single demót kap az új God of War

Jó hírünk van, a Sony Santa Monica letette a kisdobos esküt, hogy a God of War: Ascension megjelenéséig hátralévő időt a játék single player módjának promózásával tölti majd.

Metal Gear Rising - Kojima nem Raident akarta

Hideo Kojima egy interjúban árulta el, hogy ő eredetileg nem Raident akarta a Metal Gear Rising főszereplőjének, hanem Gray Foxot, ez esetben viszont sokkal jobban bele kellett folynia a fejlesztési munkálatokba.

DOTA 2 - hárommillió játékos havonta

Mérföldkőhöz érkezett a DOTA 2, jóllehet a játéknak még mindig csak a bétaváltozata érhető el. A Valve remekül döntött, mikor magához édesgette IceFrogot, az óriási sikerből egyszersmind a Steam is profitál.

PS Vitára is megjelenik a Monster Hunter 4?

Lapértesülések szerint a Nintendo 3DS mellett Vitán is tiszteletét teheti a Monster Hunter negyedik része. Ha a hír igaz, akkor mindenképpen szép idők várnak a platformra - legalábbis Japánban biztosan.

Leépítések várhatók a Codemastersnél

A Codemasters pénteken megerősítette, hogy átszervezésekre készül, amik a digitális fejlesztéssel és kiadói feladatokkal foglalkozó csapatokat érintik főleg. A kiadó szerint az új játékokat nem érinti hátrányosan mindez.

Survarium - nyílt bétateszt az év végén

A S.T.A.L.K.E.R. egykori fejlesztőiből verbuvált Vostok Games kiadta a Survariumra vonatkozó ütemtervét. Ez alapján már az év végén minden érdeklődő kipróbálhatja a free-to-play MMOFPS-t.

The Elder Scrolls Online - traileren a frakciók

A Bethesda csinos előzetessel kedveskedett nekünk a közelgő MMO-járól. A The Elder Scrolls Online-ban számos frakció kap helyet - a videó az ő múltjukat és világnézetüket mutatja be.