Hírarchívum - 2013. január

Army of Two: The Devil's Cartel - robbanásveszély

Alacsonyan szállnak az új Army of Two kedvcsinálói, ismét az akció sűrűjébe csöppenünk bele a legújabb trailer segítségével. A raktétavetős rosszfiúval csúnyán elbánnak a srácok.

A Segáé a Relic Entertainment?

Tegnap este vette kezdetét a megboldogult THQ játékainak és egyéb ingóságainak elárverezése. Jelenleg egyetlen megerősített adásvételről sincs információnk, csupán a kiszivárgott szóbeszédekre hivatkozhatunk.

Látnivalókon a Castlevania: LoS – Mirror of Fate

Mielőtt a nagygépes Lords of Shadow 2 a boltokba kerül, érkezik a Nintendo 3DS-es mellékág, a Mirror of Fate. A Mercury Steam egy trailerrel és egy rakat képpel jelentkezett a márciusi premier előtt.

The Last of Us - a speciális kiadások részletei

A Sony bejelentette a The Last of Us Európában megjelenő gyűjtői kiadásait. Kétféle csomagra számíthatunk, melyek a főszereplők neveit viselik. Tekintsd meg az Ellie és a Joel Editiont!

Öt percen át mozog a Dead Space 3

Mostanra biztosan átrágtátok magatok a Dead Space 3 demóján, de a kedvcsinálókból sohasem elég. A Machinima jóvoltából öt percen át élvezhetjük a Visceral horrorjátékának single-jét.

Élőszereplős trailer a Black Ops 2 DLC-jéhez

Az Activision rákapott a hús-vér színészekkel felvett előzetesekre. A Call of Duty: Black Ops 2 első DLC-je, a Revolution kapcsán a zseniális Peter Stormare hirdeti nekünk az igét. Jövő héten megjelenés!

Nem adhatja el a THQ a South Park-szerepjátékot?

Ma kezdődik meg a THQ játékainak kiárusítása, miközben a South Park Digital Studios a bíróságon tett kifogást, amiért szerinte a kiadónak nincs joga arra, hogy eladja a The Stick of Truth szerepjátékot más vállalatnak.

Asztali gépekre is jön a Resident Evil: Revelations

Igazak voltak a korábbi pletykák, a Capcom nem sokkal ezelőtt hivatalosan is bejelentette a Resident Evil: Revelations asztali gépekre szánt változatát. Májusban válik elérhetővé. (Frissítve!)

Új trailert kapott a Gears of War: Judgment

Új trailert kaptunk a Gears of War: Judgmentből, ami ráadásul az egyjátékos kampányra fókuszál. További jó hír, hogy a Microsoft megerősítette: a Judgment vásárlói a Gears of War első részét is megkapják ajándékba.

Elder Scrolls Online - új trailer és bétajelentkezés

Csupa jó hírrel szolgálhatunk azok számára, akik tűkön ülve várják a The Elder Scrolls Online-t: a Bethesda új trailert adott ki az MMORPG-ből, és mától a bétatesztre is lehet jelentkezni.