Hírarchívum - 2013. október

Megjelent a Saints Row IV: Enter the Dominatrix

Megjelent a Saints Row IV első masszívabb DLC-je, jóllehet az Enter the Dominatrix eredetileg a Saints Row: The Third kiegészítőfelhozatalát erősítette volna. A debüt apropóján egy új trailer is érkezett.

Call of Duty: Ghosts - itt a hivatalos gépigény

Az Infinity Ward közzétette a Call of Duty: Ghosts PC-s változatának hivatalos rendszerkövetelményeit, a korábban megjelent infókhoz képest két ponton történt lényegi változás.

Hat percig mozog a Super Mario 3D World

Bár japánul beszél, cserébe legalább hat percig tart: új előzetest kapott a Super Mario 3D World, ami részletesen bemutatja a rajongóknak a Wii U-exkluzív játék újdonságait. Csekkoljátok!

HWSW: Bemutatkoztak az új iPadek

Új MacBook Prók és Mac Pro, ingyen elérhető új operációs rendszer és két vadonatúj iPad mutatkozott be az Apple második őszi show-ján, ezzel az iPhone-ok után a termékportfólió maradék része is teljesen megújult.

Batman: Arkham Origins - befutott a launch trailer

Batman a személyes küldetésének tekinti az Arkham Origins történéseit, amire jó oka van: elvégre Gotham összes bűnözője utána lohol, s még a rendőrség is. Az előzményeket elmesélő játék pénteken landol a boltokban.

Star Citizen - elképesztő trailer 4K-s felbontásban

Rá lehet-e kontrázni az X Rebirth tegnapi előzetesére? Nos, a Roberts Space Industries egy tökéletes minőségű kedvcsinálót készített a Star Citizenhez. Száz százalék ingame felvétel, 4K-s felbontásban - ámuldozzunk!

FIFA 14 - képek a next-gen verzióból

A jövő hónapban jelenik meg a FIFA 14 Xbox One-ra és PS4-re, ennek apropóján az EA Sports egy csokornyi screenshotot tett közzé a focis játék next-gen verziójából. A grafika tagadhatatlanul szebb, de ez érthető is.

Húsz perces videót rögzít az NVIDIA ShadowPlay

Már a next-gen konzolok körében is nagy a felhajtás, miszerint a masina folyamatosan rögzíti a játékvideókat. Az NVIDIA most a PC-seknek kedvez: a ShadowPlay funkcióval húsz perces minőségi videót vehetünk fel.

Megjelent a How to Survive

A zombiapokalipszis túlélése nem pusztán az élőholtak feldarabolásában merül ki. Ezen kívül fontos az megfelelő élelem megszerzése, a tárgykészítés és az, hogy menedéket találjuk. A How to Survive-ban mindenre figyelnünk kell.

Rome 2 - ingyenes a Nomadic Tribes Culture Pack

A Creative Assembly bejelentette, hogy október 29-ig ingyen tölthetjük le a Total War: Rome 2 Nomadic Tribes Culture Pack névre hallgató DLC-jét, amely három új játszható frakcióval bővíti a repertoárt.