Hírarchívum - 2013. október

PS Vitára és iOS-re is jön a The Wolf Among Us

Nem lepődtünk meg: a Telltale Games formálisan is bejelentette, hogy iOS-re és PlayStation Vitára is megjelenik a Fables-képregények alapján készült The Wolf Among Us. A fejlesztők szerint még ősszel megkapjuk.

Fighter Within - az első gameplay trailer

Kevesebb, mint egy hónappal a megjelenés előtt a Ubisoft lerántotta a leplet a legújabb kinectes verekedős játékukról, a Fighter Withinről. A Fighters Uncaged szellemi utódja zsigeri összecsapásokat kínál.

Látnivalókon a Killzone: Shadow Fall

Tíz új screenshot és némi gameplay felvétel landolt nálunk ezen a reggelen a Guerrilla Games vadonatúj trónkövetelőjéről, a PS4 egyik legmasszívabb FPS-éről. A Helghast és a Vektans erői ismét összecsapnak.

NBA 2K14 - mozgásban a next-gen verzió

A Gamespot jóvoltából két percen át csodálhatjuk meg élő körülmények között a 2K Sports kosárlabdás játékának PlayStation 4-es változatát. A next-gen verzió egyébként 1080p-ben fut 60 fps-mellett - ez már hivatalos.

Frissítve: Assassin's Creed: Liberation HD dátum

A hivatalos PlayStation Blogon jelentették be az Assassin's Creed: Liberation HD megjelenési dátumát, ez alapján egészen biztos, hogy a PS3-as változat már januárban megjelenik. A többi verzióról nincs hír.

PlayStation 4 - újabb kedvcsináló érkezett

Folytatódik a PlayStation 4 marketingkampánya, igaz, a minap érkezett kedvcsináló lényegesen prózaibb: nemes egyszerűséggel azt mondja, a PS4-en a legjobb játszani, és erre bizonyíték a hardver és a játékfelhozatal is.

Elrajtolt a Candy Box 2

Május elején egyszer már tönkretettük a szociális életünket a Candy Boxszal, de egye fene, ha már úgysincs mit veszteni, nekiugrunk a ma elrajtolt második résznek is. Még mindig nagyon addiktív!

The Evil Within - három screenshot

A The Evil Within valószínűleg nemcsak a jövő év egyik leginkább várt horrorjátéka sokak számára, hanem úgy általában, az összes megjelenés előtt álló cím között is kiemelkedő helyet foglal el.

Traileren a Bayonetta-anime

Új előzetest kapott a Bayonetta-anime, a Bloody Fate alcímet viselő alkotás még a Tokyo Game Show falai között mutatkozott be. Egy hónap van hátra egyébként a japán mozipremierig.

Nintendo Wii U - átalakul a Deluxe csomag

A Nintendo bejelentette, hogy átalakítja a Wii U Deluxe csomagját, a pakkot a jövőben nem Nintendo Landdel, hanem New Super Mario Bros. U-val (és annak Luigi-kiegészítőjével) árulják majd.