Hírarchívum - 2013. október

Képeken a Castlevania: LoS – Mirror of Fate HD

Az Xbox 360-as premier örömére néhány screenshottal kedveskedett nekünk a Konami a Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD-ről. Az oldalnézetes akció-platform felturbózott változatában új játékmódokat is találunk.

Még Mac gépeken is működik a DualShock 4

A PlayStation 4 kontrollere még Macen is kompatibilis lesz - a bizonyítékot egy Vine-felhasználó töltötte fel a videómegosztóra. Az alany a Hotline Miami OSX-es verziója volt, az irányítás szinte tökéletes.

Battlefield 4 - bemutatkozik a Flood Zone map

A Flood Zone a Battlefield 4 egyik frissen bemutatkozott multis térképe. Egy árvízzel sújtott kínai városban járunk, ahol a szárazföldi járművek mellett a hajókkal és motorcsónakokkal is nyomulhatunk.

Assassin's Creed IV - traileren a fegyverek

Vajon milyen fegyverekkel hódították meg a Karib-tengert a rumtól bűzlő kalózok ebben a történelmi korszakban? Muskéták, kardok és egyéb mordályok kapják a főszerepet az új előzetesben. Belenézünk az AC4 első fél órájába is.

Novemberben jön a BioShock Infinite: Burial at Sea

A jövő hónapban visszatérünk Rapture-be! Az Irrational Games megerősítette, hogy a BioShock Infinite első történetközpontú DLC-jének első epizódja november folyamán landol a digitális elosztókon.

Megjelent a PC-s Enslaved: Odyssey to the West

Már elérhető a Steamen és a PSN-en a Ninja Theory hiánypótló alkotása, a Enslaved: Odyssey to the West - Premium Edition. A konzolos változatok után három évvel landolt a számítógépeken.

Büntetős traileren az Xbox One

Igazán minőségi kedvcsinálóval jelentkezett a Microsoft az Xbox One novemberi megjelenése kapcsán. A marketingkampány a hajrába érkezett: élőszereplős pillanatokkal népszerűsítik a konzolt.

Még több kép a The Order: 1886-ról

A héten már láttunk pár képkockát a Ready at Dawn játékáról, amely leginkább egy Dishonoredbe oltott Gears of Warra emlékeztet. A kerekasztal lovagjai mutánsokra vadásznak a viktoriánus korabeli Londonban. Kell ennél több?

Forza Motorsport 5 - körözgetés Spában

A belga versenypályát mutatja be az alábbi videó, melyben egy csinos Ferrari volánja mögött autókázunk 1080p-ben és az elmaradhatatlan 60 fps mellett. Emellett szó lesz egy limitált darabszámban érkező kiadásról is.

Mozog a Batman: Arkham Origins Blackgate is

Több mint húsz percen át mozog a handheld Batman: Arkham Origins - köszönjük mindezt a Warnernek. A PS Vitára és 3DS-re megjelenő játék ma landolt a boltok polcain, s most hosszabban is belenézhetünk.