Hírarchívum - 2013. október

101 tény, amit tudnod kell az Assassin's Creed 4-ről

Egy kilenc perces előzetes tett közzé a Ubisoft az Assassin's Creed IV: Black Flagről, amely minden fontos dologra rávilágít, ha eddig egy sötét barlangban éltél. Szó esik a történetről és a játékmechanikáról.

Jövő őszre csúszik a The Sims 4

A Maxis életszimulátorának negyedik felvonása 2014 őszén kerül a boltokba világszerte - erősítette meg az Electronic Arts. A korábbi tervek szerint márciusban jelent volna meg, de fél évet késik a játék.

Képeken a Batman: Arkham Origins Blackgate

A nagygépes verzióról már sok mindent láttunk, de mi a helyzet a handheld változattal? A Batman: Arkham Origins Blackgate egy oldalnézetes akciójáték lesz, melyben a címadó börtönben járunk. Tekintsünk bele néhány kép erejéig!

Unreal Engine 4 - videón a vizuális effektek

Új videósorozatot indított az Epic Games Inside Unreal címmel, melyből kiderül, hogy mi lapul az új engine motorházteteje alatt. Szó esik az Infiltrator techdemó vizuális effektjeiről és azok hatásairól.

Rocksmith 2014 - trailer a megjelenéshez

Kaptál egy frankó elektromos gitárt, de nincs pénzed tanárra? Akkor a Ubisoft-féle Rocksmith 2014 Edition a te programod lesz. Játszva tanít meg a hangszer használatának alapjaira. Lehet, hogy te leszel az új Santana?

Csak Japánban áll le a Wii gyártása

Habár a Nintendo a héten megerősítette, hogy a szigetországban megszűnik a Wii gyártása, ám mindez nem vonatkozik az amerikai és európai piacokra, ott továbbra is kapható lesz a konzol.

The Order: 1886 - hat új screenshot érkezett

A Game Informer jóvoltából fél tucat új képre tettünk szert a Ready at Dawn első, PlayStation 4-re érkező akciójátékából. Hősünk, Sir Galahad a gaz félvérek ellen küzd steampunk környezetben. Kötelező? Miazhogy!

Sztoritraileren a Killzone: Shadow Fall

Harminc évvel járunk az első trilógia történései után, ebben a futurisztikus városban a Helghast és a Vektans erői egymás mellett élnek, igaz, életterüket egy hatalmas fal veszi körül. Tisztára olyan, mint a vasfüggöny.

Márciusban jön a Titanfall

Végleges megjelenési dátumot kapott a Titanfall, az Electronic Arts pluszban a játék gyűjtői kiadásáról is lerántotta a leplet. Utóbbi méregdrága lesz, ettől függetlenül tetszetős darabnak tűnik!

Elrajtolt a Warface

Tegnap óta bárki hozzáférhet a Crytek free-to-play FPS-éhez, a Warface-hez. Ha izgalmas, tartalmas és nem utolsósorban látványos multis játékot keresel, tegyél vele egy próbát - vesztenivalód nincs!