Hírarchívum - 2013. október

Európa sem kap több Wii-t

A korábbi hírekkel ellentétben Európába sem szállítanak több Nintendo Wii-t, a jelen állás szerint egyedül Amerikában folytatódhat a konzol pályafutása. A Nintendo szerint nincs nagy baj, van alternatíva.

Megjelent az új Blur

Igen, arról a Blurről van szó, ami egyszer már csúfosan elhasalt a kasszáknál, a Blur Overdrive viszont egy mobilos játék, és még csak nem is az Activision dolgozott rajta. Androidra tölthető is.

Úton a GTA Online első bővítménye

A Rockstar Games bejelentette, hogy novemberben kiegészül a Grand Theft Auto Online. Az ingyenes Beach Bum Packban tengerparti témájú járművek, fegyverek és testreszabási lehetőségek várnak ránk.

Teaseren a Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2

Mármint gameplay teaserről van szó, ami nem is túl hosszú, tekintve, hogy még egy perc sincs. Az alaphelyzet nem változott a spin-off-ban: Berlinben a zombik még mindig az utcákat járják. Még jó, hogy van egy távcsöves puskánk.

Lelepleződött a Basement Crawl

A Bloober Team alkotása egy stratégiai akciójáték lesz PS4-re. Hátborzongató karakterekkel teli, kihívásokkal teli labirintusjáték, izgalmas kompetitív multival - legalábbis a sajtóközlemény szerint. Érzitek a Dungeon Keeper-utóízt?

Elérhető a Dead Trigger 2 iOS-re és Androidra

Vannak a mobilos címek között szépek és nagyon szépek is - ez utóbbi kategóriába tartozik a Dead Trigger 2. Az őrült zombihentet már letölthetjük a Google Playből és az App Store-ból. Itt a launch trailer is.

FIFA 14 - mozgásban a next-gen verzió

A héten már láttunk pár képet a FIFA 14 Xbox One-os verziójából, de most éles körülmények között is megcsodálhatjuk, hogy mire képes a nagy dérrel-durral beharangozott Ignite Engine.

6 millió eladott példánynál jár a The Witcher-széria

A CD Projekt RED mérföldkőhöz érkezett a The Witcher-sorozattal. A széria két darabjából hatmillió példány talált gazdára, Ríviai Geralt kalandjai immáron hat éve kápráztatják el az érett szerepjátékok kedvelőit.

Látnivalókon a Tearaway

November végén érkezik a LittleBigPlanet készítőinek új külső nézetes platformjátéka, a Tearaway PlayStation Vitára. A fejlesztők egy ropogós előzetessel és egy csokornyi screenshottal örvendeztettek meg minket.

The Dark Eye: Demonicon - trailer a megjelenéshez

A Kalypso Media akció-RPG-je négy év után végre elkészült. A híres német papíralapú szerepjáték alapján készült alkotásban a sötétség erőivel harcolhatunk karakterünkkel - nézz bele egy launch trailer erejéig.