Hírarchívum - 2013. december

Pert indítanának a Battlefield 4 miatt

Alig egy hete történt, hogy egy amerikai ügyvédi iroda elkezdett vizsgálódni a Battlefield 4 kapcsán, most pedig egy másik is elkezdett mozgolódni, és csoportos keresetet akar indítani az EA ellen.

Nagy adag Nintendo-bejelentés érkezett

Tegnap délután adták le a Nintendo Direct utolsó adását az idén, a kiotóiak természetesen nagy adag bejelentéssel, információval és látnivalóval készültek a műsorra. Összeszedtük őket mind!

Mozgásban a Dragon Ball Z: Battle of Z demója

A Dragon Ball rajongói örülhetnek, elvégre két demófelvételt sikerült zsákmányolni a játéksorozat legújabb darabjáról. A sztorimódot is szemügyre vehetjük, nem is beszélve a többjátékos módról.

Ilyen lesz az új Castlevania borítója

A Konami kiadta a Castlevania: Lords of Shadow folytatásának végleges borítóképét, ha a jövő év elején ráúsznál a játékra, olyan dobozt kell majd keresned, amin ez az artwork szerepel.

Már tölthető a MotoGP 13 Compact

Ha nem ismerős a cím, nem véletlen: a Milestone nem nagyon harangozta be, hogy kizárólag letölthető formában megjelenő, csonkított változatot is kiad a MotoGP 13-ból. PS Vitára már mától tölthető.

Elrajtolt az új Humble Bundle

Már megvásárolható az új Humble Bundle, a legújabb csomag játékai ráadásul nemcsak asztali számítógépeken, de androidos kütyükön is játszhatók. A játékszabályok a szokásosak természetesen.

Új Kickstarter-projektre készül az Obsidian

A Pillars of Eternity Kickstarter-kampányának sikere után aligha meglepő, hogy az Obsidian újabb projektet indítana közösségi finanszírozással. Ez a játék viszont licencen alapul, ami különösen érdekes.

De tényleg annyira drága az Xbox One?

Ahogy minden konzolpremiernél, úgy most is elkészült az az összesítés, amely összehasonlítja az elmúlt évtizedekben megjelent játékgépek árait. Persze nemcsak úgy magukban, a készítők az inflációval is számoltak.

Íme, a Samsung mobilos gamepadje

Egyre nagyobb divatnak örvendenek a mobilos kontrollerkiegészítők, így nem véletlen, hogy a Samsung is előrukkolt a sajátjával. A fantáziadús GamePadet nevet viselő kütyü már kapható is.

Assassin's Creed IV - PC-n késik a DLC

Bár úgy volt, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag Freedom Cry című DLC-je PC-n is akkor jelenik meg, mint konzolokon, a Ubisoft az utolsó pillanatban eltolta a premiert. Elvileg csak pár napos késésről van szó.