Hírarchívum - 2013. december

Elérhető a DayZ Standalone korai változata

A Bohemia Interactive bejelentette, hogy az előrendelők már rátehetik a mancsukat a DayZ Standalone egy korai buildjére, amely még alfaverzió, szóval hibákkal biztosan találkozni fogsz benne.

Holnap jön a Minecraft: PS3 Edition

A több mint 30 millió példányban elkelt Minecraft végre beveszi a PlayStation 3-at. A Mojang bejelentette, hogy az amerikai régióban mától, holnap pedig Európában is letölthetővé válik a játék a PSN-ről.

Wii U-ra is megjelenik a How to Survive

A felülnézetes zombis túlélőjáték kiadója, az 505 Games bejelentette, hogy jövőre érkezik a How to Survive Wii U-s változata. A port egyedüli rákfenéje az, hogy nem tartalmaz online multiplayert.

Blogajánló: Az Árny Harcos galaxisa

Ahogy közeledünk a karácsonyhoz és az év végéhez, bloggereink fátyolos szemmel a múltba tekintenek. Persze az is megeshet, hogy a hideg miatt túl sokat forralt bort ittak, vagy előre tesztelték, milyen lesz az ünnepi tojáslikőr.

Többjátékos módot kapott a Just Cause 2

Nemhivatalos multiplayer móddal vértezték fel az Avalanche Studios nyitott világú akciójátékát. Olyan minőségi kiegészítővel van dolgunk, hogy egyenesen a Steamről ránthatjuk le. Nézzünk bele az új trailerbe!

Middle-Earth: Shadows of Mordor - az első képek

Befutottak az első ingame látnivalók a nyitott világú Gyűrűk Ura-játékról. A Monolith tényleg kitett magáért: valódi next-gen akciójátékkal lesz dolgunk, melyben egy feltámadt kószát irányíthatunk.

LEGO The Hobbit - itt az első előzetes

Miután novemberben hivatalossá vált, hogy a Warner Bros. LEGO-játékot készít a Hobbit-mozifilmek alapján, most befutott a produktum első trailere. A humor és a platformelemek visszatérnek, és persze süt róla a Középfölde-hangulat.

Traileren az Europa Universalis IV DLC-je

Januárban érkezik az Europa Universalis IV első nagyobb bővítménye, a Conquest of Paradise. A játék címe a DLC-vel értelmét veszti, hiszen az öreg kontinens helyett Amerika kapja a főszerepet. Lássuk mozgásban!

Destiny - muszáj lesz kooperálni

Habár a Bungie sikervárományos MMOFPS-ében egyedül is nyomulhatsz, a készítők szerint mindenképpen szükség lesz bevonni a barátaidat is, ha az end-game missziókat is teljesíteni akarod.

Batman: Arkham Origins - itt az új multis mód

Szép csendben újabb játékmóddal bővült a Batman: Arkham Origins multiplayer üzemmódja, ez a Hunter, Hunted. Annyiban különbözik a korábbi gyilokparádétól, hogy itt nincs respawn: ha meghalsz, búcsúzhatsz a meccstől.