Hírarchívum - 2013. december

Éjfélkor leáll a Warhammer Online

Ahogy azt a Mythic korábban bejelentette, a mai nap folyamán lehúzza a rolót a Warhammer Online: Age of Reckoning. Az MMORPG-nek a licencek lejárta miatt lesz vége, az elmúlt másfél hónapban ingyenes volt a játék.

Bemutatkozik a Star Wars: Attack Squadrons

Ha attól tartott volna valaki, hogy a LucasArts bezárásával a Disney a fiókba teszi a Star Wars-játékokat, tévedett: a minap egy újabb játék mutatkozott be a cím alatt, méghozzá a Star Wars: Attack Squadrons.

Elemzők: aggasztóak az új Call of Duty számai

Bár az Activision már jó előre beharangozta, hogy a Call of Duty: Ghosts gyengébb eladásokat fog produkálni, mint a Call of Duty: Black Ops II, elemzők szerint a helyzet még a vártnál is rosszabb.

The Vanishing of Ethan Carter mozgóképek

Mozgóképek érkeztek a The Vanishing of Ethan Carterről, ráadásul szó szerint: a játékot fejlesztő lengyel The Astronauts screenshotok és gameplay videók helyett inkább GIF-eket küldött nekünk.

Videón a Plants vs. Zombies: Garden Warfare

Új gameplay videót kapott a Plants vs. Zombies: Garden Warfare, amely a játék Gardens and Graveyards játékmódját hivatott bemutatni. A készítők a Battlefieldhez hasonlítják ezt a játékfajtát.

Tíz percig mozog a Dying Light

Közel tíz percen át mozog a Techland új zombis játéka, a gameplay felvétel ráadásul közvetlenül sötétedés előtt játszódik, ami - mint tudjuk - nem sok jót jelent a Dying Lightban.

iPhone-ra is megjelent a Tomb Raider

Ez aztán meglepetés volt a javából: iOS-re is tölthető a Tomb Raider-sorozat klasszikus első epizódja. Az irányítását érintőkijelzőkhöz igazították, ezen kívül minden a régi!

Brit toplista: még mindig vezet a Call of Duty

Sorozatban a harmadik hete vezeti a brit játékeladási toplistát a Call of Duty: Ghosts, igaz, a FIFA 14 csak egy hajszálnyira volt a trónfosztástól. Különösebb mozgás nem történt a múlt héten.

Launch traileren az AC4: Freedom Cry

Az egykori rabszolga, Adewale remek karriert futott be kalózként, Edward Kenway elsőtisztjeként. Tizenöt évvel az alapjáték történései után hősünk már esküdt tett orgyilkos, viszont hajó és legénység nélkül találja magát.

LittleBigPlanet 2 - látnivalókon az új DLC-k

A héten két DC Comics témájú DLC-t kap a LittleBigPlanet: az elsőben szuperhősös jelmezbe bújtathatjuk Sackboyt, míg a második egy Premium Level Pack lesz. A Sony további négy csomagot tervez a játékhoz.