Hírarchívum - 2013. december

Fightback - elstartolt a Ninja Theory mobilos játéka

A DmC és az Enslaved fejlesztői megvetették a lábukat a mobiljátékok piacán is. A Fightback egy oldalnézetes brawler iOS-re, s már megvásárolható az App Store-ból. Hangulata a nyolcvanas évek akciófilmjeit idézi.

Jövőre két Assassin's Creedet kapunk?

Lapértesülések szerint a Ubisoft egyszerre két Assassin's Creed-játékon dolgozik, melyek 2014-ben látnak napvilágot. Ráadásul mindkét produktum nagygépes verzió lesz, egyik sem holmi mobilos mellékág.

Bejelentették a Kingdom Come: Deliverance-t

A Mafia 2 fejlesztőcsapatából kivált tagok új, nyitott világú, középköri szerepjáték készítésébe kezdtek Prágában. A Kingdom Come: Deliverance PC-re és next-gen konzolokra készül, a látványért a CryEngine felel.

Sniper Elite 3 - az első ingame trailer

Végre mozgásban is megcsodálhatjuk a második világháború afrikai hadszínterén játszódó Sniper Elite 3-at. Három évvel járunk a Sniper Elite V2 eseményei előtt, főhősünk ismét Karl Fairburne lesz.

Megvan a Diablo III: Reaper of Souls dátuma

A Blizzard Entertainment bejelentette a Diablo III expanziójának megjelenési dátumát, illetve fogyasztói árát. Kiegészítőről lévén szó, a játék nyomott áron kerül a boltok polcaira jövő tavasszal.

Frissítve: Januárban jön a PC-s Metal Gear Rising

A Kojima Productions azt ígérte nemrég, hogy gyakorlatilag "bármelyik nap" megjelenhet a Metal Gear Rising: Revengeance PC-s változata - az Amazon szerint egészen pontosan január elején lehet a premier.

Dark Souls II - élőszereplős teaser

Élőszereplős teaser videót kapott a Dark Souls második része, igaz, azt még nem tudjuk, hogy minek akar ez a kedvcsinálója lenni pontosan. Ettől függetlenül hangulatosnak hangulatos!

Már játszható az új Mass Effect

A BioWare még mindig nem mutatott gyakorlatilag semmit az új Mass Effectről, a teaselés viszont folyamatosan megy, a minap éppen az derült ki, hogy a játék már játszható állapotban van.

Traileren a Nosgoth

Új előzetest kapott a Legacy of Kain-univerzumban játszódó multiplayer-orientált játék, a Nosgoth: az előzetes a játék jelenleg is zajló zárt alfatesztjébe nyújt egy időre betekintést.

Thief - a Koldusok Királynője mindent lát

Folytatódik a Thief Stories from the City című előzetessorozata: a második epizód főszereplője nem más, mint a város söpredékét irányító Koldusok Királynője, aki mindent tud arról, ami az utcákon zajlik.