Hírarchívum - 2013. február

Idén már nem jelenik meg a Destiny

Az Activision megerősítette, hogy 2013-ban már nem jelenik meg a Bungie frissen leleplezett sci-fi shootere, a Destiny. Ami érthető is, hiszen a nagyszabású ígéretek betartásához precízió és - ami a legfőbb - idő kell.

Drámai traileren a Naruto: Ultimate Ninja Storm 3

"Lobog a tűz" a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 vadonatúj kedvcsinálójában. A bunyós cím minden esszenciája tetten érhető benne, a rajongók bizonyára már a malacperselyük feltörésére készülnek.

Far Cry 3 - jön a Master nehézségi szint

A Ubisoft Montreal sandbox shootere egy sor új funkcióval bővül a közeljövőben. Először is a helyőrségeket resetelhetjük az első végigjátszás után, de kapunk egy minden eddiginél durvább nehézségi szintet is.

A PlayStation-kézikonzolok evolúciója

A negyedik részéhez érkezett a Sony különjáratú videosorozata, amely a PlayStation márka felemelkedését taglalja generációkon át. Ezúttal a handheld gépeké lesz a főszerep: a PSP-től a PS Vitáig.

BioShock Infinite - három kép és egy teaser

Ma újabb gameplay előzetes érkezik a BioShock Infinite-ről - erősítette meg Majon Nelson, a Microsoft megmondóembere. Ebből érkezett most egy rövidke teaser, de három új screenshotnak is örülhetünk.

PlayStation 4 - közös játék mobileszközökkel?

A Wall Street Journal értesülései szerint a Sony új konzolja fejlett cross-play funkciókkal lesz felvértezve: a játékok multiplayerét párhuzamosan tolhatjuk az okostelefonokkal és a táblagépekkel. Holnap minden kiderül!

Soul Sacrifice - vérontás a köbön

Keiji Inafune PS Vitára érkező játékában sem az lesz a feladatunk, hogy virágokat ültessünk, és közben elmerengjünk az élet nagy problémáin. Szörnyeket gyilkolunk, mert szörnyeket gyilkolni jó. Van kérdés?

Videón az Aliens-szerepjáték

Mint ismert, annak idején a Sega egy Aliens-szerepjátékot és egy FPS-t is bejelentett: az FPS lett a Colonial Marines, míg az Obsidian által fejlesztett RPG munkálatait lelőtte a kiadó.

Dreamfall Chapters - sikeres Kickstarter-kampány

Noha még tizenkilenc nap hátra van a Dreamfall Chapters Kickstarter-kampányából, a játékra máris összejött az az összeg, amit a fejlesztők eredetileg kérni szerettek volna. Most a különböző extrákra gyűjthetünk.

Látnivalókon a Final Fantasy X HD

A Vita Heaven fantázianevet viselő videóbemutató alkalmával a Sony nem csak a kézikonzol árcsökkentéséről számolt be, de először láthattuk néhány képkocka erejéig a Final Fantasy X HD-t is.