Hírarchívum - 2013. február

Launch traileren a Metal Gear Rising

Pénteken végre megjelenik a régóta várt Metal Gear-mellékág, a Platinum Games játékában új oldaláról mutatkozhat be a jól ismert univerzum. Megérkezett a cím launch trailere.

Tizenhárom perc az Aliens-szerepjátékból

A múltkori fejlesztői videónál valamivel látványosabb mozgóképet kaptunk az Obsidian Entertainmentnél készült Aliens-szerepjátékról. Tizenhárom perc gameplay látható az Aliens: Crucible-ből.

Előfizetéses szolgáltatást kap a PlayStation 4?

Újabb pletykacsokor érkezett a negyedik generációs PlayStationről, talán éppen az utolsó a ma esti leleplezés előtt. A hírek szerint a konzol novemberben érkezik Amerikába, és 429 dollárról indul az ára.

Gears of War: Judgment - mozgásban a multi

Több mint négyperces gameplay videó érkezett a Gears of War: Judgmentből, ami a márciusban megjelenő játék multiplayer módját mutatja be. Végigzongorázunk minden infón, és még kommentárt is kapunk.

Bejelentésre készül a Quantic Dream?

A találgatások szerint a holnapi PS4-bemutató alkalmával a Quantic Dream is bejelent valamit, de legalábbis több jel erre mutat. Korábbi pletykák alapján a franciák Singularity néven fejlesztenek játékot az új konzolra.

Teaser trailert kapott a Murdered

A Square Enix bő fél perc hosszú teaser trailert tett közzé új játékából, a Murdered: Soul Suspectből. A címről még nem tudunk sokat, viszont a mostani kedvcsináló mindenképpen ad okot a találgatásra.

Idén már lesz BlizzCon

A tavalyi kényszerszünet után idén novemberben ismét lesz BlizzCon, ahol nem csak a Blizzard-rajongók mérhetik össze az erejüket egymással, de talán valamilyen újdonságot is kapunk a fejlesztőcégtől.

BioShock Infinite - befutott az új előzetes

A korábbi ígéreteknek megfelelően délutánra befutott a BioShock Infinite legújabb előzetese. Nem is szűkölködik látványos jelenetekben, az pedig más kérdés, hogy nem láttunk-e már a játékból így is túl sokat...

Traileren az Assassin's Creed III új DLC-je

Mától lehet letölteni az Assassin's Creed III: Tyranny of King Washington első felvonását, ennek apropóján egy launch trailert is kaptunk a Ubisofttól. Az már tuti, hogy a DLC-t legjobban a "furcsa" szó írja le.

GRID 2 - terítéken Barcelona és a Red Bull Ring

Folyamatosan záporoznak a gameplay-jelenetek a GRID 2-ből. A hétvégi éjszakai verseny után most a barcelonai vonalvezetést vehetjük szemügyre, valamint körözgetünk a Red Bull Ringen is.