Hírarchívum - 2013. február

Mozog a Bungie-féle Destiny

Az Activision fejese, Eric Hirshberg is színpadra lépett a PlayStation Meetingen. Megerősítette, hogy a Destiny PS3-ra és PS4-re is tiszteletét teszi, exkluzív tartalom mellett. Magába a játékba is belenézhettünk.

Knack - érkezik a Sony Japan új játéka

A PlayStation Meetingről nem hiányoztak a rajzfilmszerű grafikával megáldott játékok. A Sony Japan fejlesztésében készülő Knackben hősünk egy fémdarabokból álló lényt épít, amely tovább képes növekedni.

Friss gameplay jelenetek a Watch Dogsból

Természetesen a Sony újgenerációs masináján is tiszteletét teszi a Watch Dogs, minden más platformnál lehengerlőbb látvány mellett. A Ubisoft Montreal illetékese egy vadonatúj játékmenet-felvételt prezentált nekünk.

Jön az inFamous: Second Son PlayStation 4-re

A Sucker Punch sem maradhat le a Sony új masinájáról. Érkezik az új inFamous, Second Son alcímmel. Egy olyan világban járunk, amelyet teljes mértékben az ellenőrzésük alatt tartanak a döntéshozók. Hősünk fellép ellenük.

Az autózás valódi élményét nyújtja a DriveClub

A MotorStorm fejlesztői bejelentették legújabb játékukat, mely a DriveClub névre hallgat. A készítők azt az érzést szeretnék szemléltetni, hogy milyen érzés egy luxusautóba beszállni, és meghajtani a végtelen utakon.

Érkezik a Killzone: Shadow Fall

A ma hajnalban megrendezésre került PlayStation Meetingen a Guerrilla Games bejelentette az új Killzone-t, amely PlayStation 4-en teszi tiszteletét. A Shadow Fallban a Helghan erői ismét nem bírnak magukkal.

Bemutatkozik a PlayStation 4

Az előzetes híreszteléseknek megfelelően a Sony bejelentette a következő generációs konzolját, a PlayStation 4-et. Február 21-én, magyar idő szerint pár perccel éjfél után bekopogott hozzánk a jövő!

Itt nézheted élőben a PlayStation 4-bejelentést!

Tessék bekönyvjelzőzni a következő hírt, benne van az áhított Ustream-ablak, amin élőben követhetitek a Sony mai PlayStation-bemutatóját. Éjfélkor kezdünk, természetesen liveblogot is olvashatnak majd az érdeklődők.

PlayStation 4-bejelentés: LIVEBLOG!

Ha nem érted, mit mondanak, mi lefordítjuk, ha nem érzed a jelentőségét a bejelentéseknek, hát mi éreztetjük veled, ha nem vagy kíváncsi a kommentárunkra, mi akkor is kommentálunk - liveblog a PS4-bejelentésről.

Extra kiadást kapnak a Ubisoft sikercímei

Lapértesülések szerint idén tavasszal érkezik az Assassin's Creed III: Washington Edition és a Ghost Recon: Anthology. Előbbihez megkapjuk az összes DLC-t, míg az utóbbi három teljes játékot takar.