Hírarchívum - 2013. február

Bejelentették a WWE 2K14-et

A Take-Two formálisan is megerősítette, hogy megszerezte a WWE-jogokat, így az elkövetkezendő öt éven keresztül ő adja ki a népszerű pankrátoros játékot. Ráadásul már a next-gen platformokra is érkezik a WWE 2K14.

DmC - elérhető a Bloody Palace DLC

Ingyenes tartalommal bővült a Ninja Theory-féle DmC: Devil May Cry. Dante cimboránk véget nem érő mészárlásba kezd, a Bloody Palace mától érhető el PSN-en és Xbox Live-on. Amíg lejön a cucc, nézzétek meg az új trailert!

Befutott a Gears of War: Judgment intrója

Főhet a Microsoft feje, elvégre az elmúlt napokban kiszivárogott a netre a Gears of War: Judgment, s vele együtt a játék bevezető filmje. Az animáció nyers, brutális és lehengerlő - pont olyan, mint amilyennek lennie kell.

Csak jövőre jelenik meg a Murdered: Soul Suspect

A Square Enix megerősítette, hogy paranormális nyomozós címe, a Murdered: Soul Suspect csak 2014-ben lát napvilágot. A játék megjelenését továbbra is PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra várhatjuk.

Kézközelbe került az Amnesia folytatása

A thechineseroom boszorkánykonyhájában fortyogó Amnesia: A Machine for Pigs gyakorlatilag elkészült, már csak némi utómunka van hátra. Minden idők legfélelmetesebb horrorjátékának folytatása a második negyedévben érkezik.

Még egy trailer a Dragon's Dogma: Dark Arisenből

A Capcom ráncba szedte magát, és pár napon belül újabb előzetest tett közzé a Dragon's Dogma nagyszabású kiegészítőjéből, a Dark Arisenből. Az adalék az alapjátékkal együtt érkezik.

Battlefield 4-leleplezés a PlayStation Meetingen?

Visszaszámol a DICE! Ráadásul a számláló ma éjfélkor jár le, amely egybeesik PlayStation Meeting kezdetével. A nyakunkat tennénk rá, hogy a várva-várt Battlefield 4 első képsorait csodálhatjuk meg a Sony buliján.

Pursued - ötletes magyar fejlesztésű játék

Bemutatta legújabb játékát a magyar illetőségű Nemesys Games. A fejlesztők ezúttal egy böngészőben játszható, Google Mapsre építő kalandjátékot raktak össze: kifejezetten ötletes, ti is kipróbálhatjátok!

Jövő héten bemutatkozik az új Assassin's Creed?

A Ubisoft nagyszabású Assassin's Creed-rendezvényre hívta meg a sajtó képviselőit, a találgatások szerint azért, hogy bemutassa a sorozat következő epizódját. Vagy új DLC-jét. Vagy valamijét.

Készül az Armored Core: Verdict Day

Formális bejelentés ugyan még nem volt, de a japán Famitsu magazin legújabb számában már bemutatkozott a következő Armored Core. A játék a Verdict Day alcímet viseli, és már szeptemberben megjelenhet.