Hírarchívum - 2013. február

Destiny - bemutatkozott a Bungie új játéka

A korábbi ígéreteknek megfelelően ma este bemutatkozott a Bungie legújabb játéka, ami a Destiny címet viseli. A legtöbb pletyka igaz volt: MMO-szerű sci-fi FPS-t kapunk konzolokra, internet kell hozzá, de havidíj nem lesz.

Metal Gear Rising - cinematic trailer érkezett

Napok vannak hátra a Metal Gear Rising: Revengeance megjelenéséig, ezzel együtt a trailerhadjárat is a végéhez közelít: a Konami és a Kojima Productions ezúttal egy gondosan megrendezett cinematic trailert adott ki.

God of War: Ascension - dátumot kapott a demó

A Sony bejelentette, hogy a hónap végén válik letölthetővé a God of War: Ascension single player demója, de korai hozzáférési lehetőséget is biztosít a rajongóknak. Az első 30 perc játszható majd végig.

Készül a Black Mesa: Insecurity

Régebbi hír, de a mainstream médiába csak most szivárgott be: jön a Black Mesa első kiegészítése, ami a Half-Life: Blue Shiftet emeli át a nagysikerű rajongói Half-Life-modba.

Elemzők: a PS3 ára is csökkenhet

Nem csak a PlayStation 4 bejelentésétől lehet hangos a jövő hét, Michael Pachter játékipari elemző szerint a Sony a PlayStation 3 árát is csökkentheti, és később hasonló lépésre szánhatja el magát a Microsoft is.

Jó ideje PS4-re készül a The Last Guardian

Újabb pletyka kapott szárnyra a The Last Guardiant illetően, most egy volt Sony-munkatárs szellőztette meg, hogy a játék már jó ideje az új PlayStationre készül. A fejlesztést többször is újrakezdték a készítők.

Képeken a Real Racing 3

Lóerőkben gazdagnak ígérkezik a hónap vége, legalábbis az iPhone- és iPad-tulajdonosok számára mindenképpen. A Real Racing 3 vérbeli autóversenyzést ígér, mindezt kiváló látvány mellett.

Crysis 3 - több mint 3 millió bétázó

Az Electronic Arts és a Crytek bizakodó, minden jel arra mutat, hogy a Crysis harmadik részének eladásai túlszárnyalhatják a Crysis 2-ét: magasabb az előrendelők száma, és a bétatesztelők is sokan voltak.

Tabletkontrollert szabadalmaztatott a Sony

Konzolokhoz használható tabletkontrollert szabadalmaztatott a Sony, ami bár külsőre nem hasonlít a Wii U GamePadjére, funkcionalitását tekintve ugyanazt nyújtja. (És nagyon eredeti módon EyePadnek hívják.)

Márciusban jön Wii U-ra az Amazing Spider-Man

Márciusban több megjelenésre is számíthatnak a Wii U-tulajdonosok, a The Amazing Spider-Man: Ultimate Edition is a jövő hónapban landol a boltokban. A Wii U-s változat DLC-kkel és extra funkciókkal érkezik.