Hírarchívum - 2013. május

Gameplay előzetes a Rainről

A Sony Japan Studio depressziós és melankolikus játéka mozgásban még ígéretesebben fest. Főszereplőnk egy szellemfiú, ám holtában sem lehet biztonságban, hiszen az éjszaka fenevadjai a nyomában loholnak.

PlayStation Vitára is megjelenik a Real Boxing

A Vivid Games tavaly novemberben iOS-re megjelent Real Boxing című játéka PlayStation Vitán is tiszteletét teszi. A realizmust szem előtt tartó, Unreal Engine 3-mal hajtott cím igazi hiánypótló alkotás.

Call of Duty: Ghosts - traileren az előrendelői extra

Friss előzetest kaptunk a Call of Duty: Ghostsról, vagyis majdnem. Az Infinity Ward közelgő shootere már előrendelhető, s ha jó helyen ruházol be rá, akkor egyedi fegyverskineket kapsz a Black Ops 2-ben.

How to Survive - felülnézetes zombihent érkezik

Az EKO Studios is ki akar csikarni egy szeletet a játékipar zombis tortájából: legújabb alkotásuk, a How to Survive egy felülnézetes zombihent lesz, minden eszközzel (botokkal, vascsövekkel) túl kell élnünk az apokalipszist.

Ilyen lesz a Pottermore a PS Home-ban

Hamarosan PlayStation Home-ra költözik a Harry Potter világa. A Sony virtuális világában sok más rajongóval pacsizhatsz le, fejtörőket és varázslópárbajokat teljesíthetsz ismerős helyszíneken.

Készítsünk interjút - te kérdezel, a Cenega válaszol!

Bioshock, Batman, Mortal Kombat, Remember Me, GTA V, Metro, XCOM, Lost Planet, Resident Evil. Csak néhány játék, amit a Cenega ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!

The Crew - ezen dolgozik a Driver-csapat?

A pletykák szerint The Crew névre hallgat a Driver-csapat új játéka, amit a Test Drive Unlimited-veteránokból alakult Ivory Towerrel együtt készít. A The Crew autóverseny, a Gran Turismo és a Forza ellenfelének szánják.

Frissítve: Remote Play minden PS4-játékhoz

Egy pletyka szerint minden PlayStation 4-játék támogatja majd a vitás Remote Play funkciót, a Sony ugyanis kötelezővé tette azt a fejlesztőknek. Egyetlen kibúvó lehetőség létezik.

Ingyen tölthető a Shadow Warrior Classic

A Flying Wild Hog és a Devolver Digital a készülőfélben lévő remake miatt akarta osztogatni a Shadow Warrior Classic Steam-kulcsait, egy hackertámadás miatt viszont úgy döntött, mindenki számára elérhetővé teszi a játékot.

Humble Indie Bundle 8 - muszáj befizetni rá

Ha szereted az indie fejlesztéseket, az új Humble Bundle-re muszáj lesz befizetned, mert irgalmatlanul jó a felhozatal. Az akció a szokásos, annyit fizetsz, amennyit szeretnél.