Hírarchívum - 2013. május

The Last of Us - a Season Pass részletei

A Naughty Dog bejelentette, hogy három DLC-vel bővül a The Last of Us a megjelenés után. Húsz dolcsiért Season Passt is válthatunk a játékhoz, így harminc százalékos kedvezményben részesülünk.

Ismét késik az Amnesia: A Machine for Pigs

Nyáron már biztosan nem játszhatunk az új Amnesiával - erősítette a Frictional Games. Minden idők egyik legparásabb horrorjátékának befejezéséhez extra fejlesztési idő szükséges, de cserébe bitang jó alkotás lesz.

Bemutatkozott a Sonic: Lost World

Egy Super Mario Galaxy-ra emlékeztető platformjáték lesz a Sonic: Lost World. A bejelentés a legutóbbi Nintendo Directen született, ma pedig az első kedvcsinálók is befutottak a Wii U-ra és 3DS-re készülő játékról.

Xbox One - rekordszámú előrendelés

A vegyes fogadtatás ellenére az Egyesült Királyságban rekordszámú Xbox One-t rendeltek elő. Ennyien még soha nem érdeklődtek egy konzol iránt a Blockbuster áruház 24 éves fennállása alatt. Meglepetés?

Traileren a Rayman Legends PS Vitás verziója

A Ubisoft a héten erősítette meg, hogy PlayStation Vitán is napvilágot lát a Rayman Legends, most viszont az első mozgókép is befutott a handheld változatról, mely bemutatja az extra lehetőségeinket.

Company of Heroes 2 - a háború ezer arca

A Relic vadonatúj trailert osztott meg velünk a közelgő Company of Heroes 2-ről. A videóból nyilvánvalóvá válik, hogy számos út létezik a háborúzásra. Gyalog, járművel, vagy a levegőben zajlik a vérontás.

E3 2013: Új képeken a The Evil Within

Kereken két hét múlva startol el az idei Electronic Entertainment Expo, ám a Tango Gameworks addig sem hagy minket útravaló nélkül. Öt friss screenshot landolt nálunk a Mikami mester hideglelős horrorjátékából.

E3 2013: The Elder Scrolls Online - képek és videó

A Bethesda nyitotta meg elsőként az E3-as médiacsapot, lassacskán elkezdenek szállingózni az expó előtti kedvcsinálók. Ezúttal a The Elder Scrolls Online-ba tekinthetünk bele némi gameplay és képek formájában.

Sniper Elite V2 - megnyesték a Wii U-s verziót

A napokban került a boltokba a Sniper Elite V2 Wii U-s verziója, ám több játékos szóvá tette, hogy hiányzik belőle az online kooperatív mód, holott korábban semmilyen hivatalos megerősítést nem történt.

Így muzsikál a következő generációs Kinect

A Gizmodo jóvoltából, most már élesben is megtekinthetjük az Xbox One mellé csomagolt Kinect 2.0-át. A felvétel a Microsoft redmondi székhelyén készült, s a fejlődés tényleg tetten érhető. Nézd meg magad!