Hírarchívum - 2013. május

Amerika játékot csinál a kiberhadviselésből

Mármint a kiberhadviselés komoly dolog, csak éppen túlzottan komplikált, ezért a DARPA és a Pentagon olyan videojátékszerű programot készít, amivel Angry Birdsszé egyszerűsíthetik azt.

Szeptemberben jön a Dead or Alive 5 Ultimate

Megjelenési dátumot kapott a Dead or Alive 5 bővített változata, a verekedős játék szeptemberben landol a boltok polcain. Az E3-on is kint lesz, oda egyébként a Yaiba: Ninja Gaiden Z-t is hozza a Tecmo Koei.

Valami készül Fuse-témában

Európában még meg sem jelent a Fuse, de az Insomniac már kikotyogta, hogy dolgozik a cím "bővítésén". Az biztos, hogy nem DLC-ről van szó, a találgatások szerint folytatás vagy spin-off lehet készülhet.

E3 2013: Jön a konzolos Wargaming-játék is

Mint tudjuk, a World of Tanks fejlesztői megvették a F.E.A.R. 3 készítőit, az azóta Wargaming West néven működő csapat pedig már dolgozik az új játékán, ami nem mellesleg a Wargaming első konzolos címe lesz.

A briteknél jól fogyott a Resident Evil: Revelations

Sok britet érdekelt a 3DS-en már bemutatkozott Resident Evil: Revelations HD-kiadása, a játék a helyi játékeladási toplista élén zárta a múlt hetet, miközben a Metro: Last Light visszacsúszott a harmadik helyre.

Epic: milyen generációs ugrás?

Az Electronic Arts nem győzte dicsérni a next-gen konzolokat, a technológiai igazgatója még azt is megjegyezte, hogy azok egy generációval vezetnek a high-end PC-k előtt. Erre az Epic gyorsan reagált is...

Armikrog. - új kalandjáték a Neverhood alkotóitól

A Pencil Test Studios elindította az Armikrog. Kickstarter-kampányát. A játékon ugyanazok a kulcsfigurák dolgoznak, akik a kilencvenes években a kultikus Neverhoodot rakták össze. A műfaj és a hangulat nem változott.

2016-nál előbb nem jelenik meg a Titan MMO

A Blizzard megerősítette, hogy a még leplezésre váró, Titan munkacímre hallgató MMO-juk "nagy design- és technológiai váltáson" megy át. Ez annyi jelent, hogy 2016-nál előbb ne várjon rá senki.

SimCity - megjelent az Amusement Park DLC

Szép csendben megjelent a SimCity első bővítménye, mellyel vidámparkokkal vértezhetjük fel városainkat. Az új tartalom mögött komplex rendszer dolgozik, erről tanúskodik az áttekintésnek szánt videó is.

Hellraid - képeken a középkori lidércnyomás

A Techland kooperatív mókára kihegyezett alkotásáról négy új screenshot érkezett közénk. Négyféle kaszt szerepel a középkori fantasy világban játszódó Hellraidben, ahol nincs két egyforma végigjátszás.