Hírarchívum - 2013. május

Először mozog a Wolfenstein: The New Order

A MachineGames alkotását végre éles körülmények között is megcsodálhatjuk, hamisítatlan gameplay-felvételekre tettünk szert. Az új Wolfensteinben a régivonalas hagyaték találkozik a modern minőséggel.

Borderlands 2 - mozgásban a Tiny Tina’s Assault

Június végén érkezik a Borderlands 2 utolsó DLC-je, a Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep. A Gearbox nem titkoltan a Dungeons and Dragons paródiájának szánta a negyedik kampánybővítményt.

Xbox One - mit takar a név?

Habár a játékosok tetemes hányadának nem tetszett az Xbox One kifejezés, a Microsoft bízik magában, s teljes vállszélességgel kiáll a next-gen konzol neve mellett. Most kiderül, hogy miért kapta.

Crysis 3 - visszatérünk a dzsungelbe

Hamarosan új DLC-t kap a február végén megjelent Crysis 3. A Crytek már kiadott néhány teaserképet az egyelőre cím nélkül szereplő kiegészítőből, melyben ismét visszatérhetünk a trópusi szigetvilágba.

Új sidequestet fedeztek fel a Final Fantasy IX-ben

On-disc extra tartalom 2000-ből, mondhatnátok: új mellékküldetést fedeztek fel a Final Fantasy IX-ben, igaz, már évekkel ezelőtt utaltak a létezésére, csak valószínűleg senki nem csinálta meg.

Elindult az élőszereplős The Last of Us-sorozat

A What Remains ugyan nem hivatalos próbálkozás, viszont az eddigiek alapján egész jól visszaadja a két hét múlva megjelenő The Last of Us hangulatát. Helyben nézhetitek meg a húszperces első részt.

Breaking: új játék készül PS Vitára

Méghozzá a Rayman Legends korábban már pletykált kézikonzolos változata készülhet el valóban. A PS Vitás kiadásra egy nappal sem kell többet várni, és exkluzív tartalommal kínálják majd.

Traileren a Young Justice: Legacy

Most már tényleg csak akkor lepődnénk meg, ha nem jutna a hétre olyan hír, aminek valamelyik DC-adaptáció lenne a tárgya, de esetünkben ez most mindegy is: trailert kapott a Young Justice: Legacy.

Launch traileren a Scrolls

Lassan révbe ér a Mojang új fejlesztése, amely a gyűjtögetős kártyajátékok porondján próbál babérokat aratni. Június elején érkezik a játszható bétaváltozat, majd folyamatosan épülni és szépülni fog.

Jön a Legacy of Kain: War of Nosgoth?

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Crystal Dynamics mostanság a Legacy of Kain új részén (remake-jén?) dolgozik. A "War of Nosgoth" kifejezés feltűnt a legutóbbi AMD-illesztőprogram fájljai között.