Hírarchívum - 2013. június

Itt a Payday 2-websorozat második része

Bankrablók figyelem! Az alábbi videóban hasznos tanácsokat láthatnak és hallhatnak a szakma kiválóságaitól. A túlélés és a mesés summa reményében kéretik minden pontját betartani. Köszönettel: Kasszafúró Zrt.

Így játszottam együtt anyámmal

Még egy Jimmy Fallon-videó, aztán becsszó, befejezzük. A legújabb szösszenet nem konkrét játékot mutat be, hanem egy vicces összeállítást arról, ahogy a játékosok az édesanyjukkal együtt ültek le a konzol elé.

Darrell Gallagher szintet lépett

Masszív átalakításokon esik át a Square Enix, a vezetőket mindenesetre módszeresen leváltják a cégnél. A Crystal Dynamics fejese, Darrell Gallagher igazgatja majd a kiadó összes amerikai és európai stúdióját.

Új PS3-modellek a láthatáron

Drasztikus megújulásra nem kell számítani, ha minden igaz, inkább a PlayStation 3 belseje változott, kevesebbet fogyaszt a kicsike és így a hűtése is hatékonyabb lesz. A Sony még nem jelentett be semmit.

Assassin's Creed IV - jön a season pass

Hivatalos bejelentés még nem volt, de a nagyobb üzleteknél már előrendelhető az Assassin's Creed IV: Black Flag season passe, ami a játék valamennyi kiegészítőjéhez hozzáférést biztosít majd.

Injustice: Gods Among Us - General Zod akcióban

Befutott az első hivatalos előzetes, ami az Injustice: Gods Among Us legújabb játszható karakterét, General Zodot mutatja be. Igen, jól látjátok, a Man of Steel-láz ide is begyűrűzik majd.

Jimmy Fallon és a Call of Duty: Ghosts

Folytatódik a Jimmy Fallon-féle videojátékos hét, a Knack és a Watch Dogs után a showman az új Call of Dutyt próbálja ki. Szórakoztató öt perc következik, tuti, hogy eltereli a figyelmed a melegről!

Készül a Worms: Clan Wars

Készül az új Worms-játék, a Team 17 már be is jelentette, igaz, a részletekkel még adósak a srácok. A hétvégi Rezzed konferencia falai között fogják leleplezni a következő epizódot.

Jogi problémák a Baldur's Gate-remake körül

Több helyen leállították a Baldur's Gate: Enhanced Edition árusítását, állítólag jogi problémák állnak a háttérben. Konkrétumok még nincsenek, de emiatt a második rész remake-je is csúszni fog.

Dragon Ball Z: Battle of Z - íme, az első trailer

A tegnapi bejelentés után befutott a Dragon Ball Z: Battle of Z első előzetese is, ami a címében lévő "z" betűkön kívül masszív kooperatív és kompetitív összecsapásokat is kínál a sorozat rajongói számára.