Hírarchívum - 2013. június

Sikeres az Armikrog. kickstarteres kampánya

A Neverhood szellemi örököse, az Amikrog. már biztosan napvilágot lát a rajongók jóvoltából. Nehezen, de sikerrel zárult a kickstarteres gyűjtés, így már PC-re, Macre, Linuxra és Wii U-ra is megjelenik a gyurmafigurás játék.

Fejlesztői naplón a Blacklight: Retribution

A Sony legújabb "beszélgetések az alkotókkal" címen futó videosorozatának főszereplője a PS4 free-to-play lövöldéje, a Blacklight: Retribution. A Zombie Studios illetékesei mesélnek a munkálatokról.

Nem kompatibilis a PC-kkel az Xbox One Kinectje

Ellentétben a jelenlegi Kinecttel, az Xbox One mozgásérzékelős szenzorja nem kompatibilis a PC-kkel - erősítette meg a Microsoft szóvivője. A számítógépes fejlesztőknek mindenképpen meg kell várniuk az új Kinect for Windowst.

ArmA III - ezeket kapod a bétában

A Bohemia Interactive új közösség útmutatóval jelentkezett az ArmA III bétatesztje kapcsán. A fejlesztők sorra veszik az új funkciókat, fegyvereket, pályákat, szóval minden olyan dolgot, melyek a héten élesedtek.

Androidos játékkonzolon dolgozik a Google?

Lapértesülések szerint a keresőóriás végre belép a konzolpiacra, melynek alapját a saját operációs rendszere (mi más?), az Android szolgáltatná. A szóbeszédek szerint még egy okoskarórát is készít.

FIFA 14 - Lionel Messi figyel a borítón

Az EA Sports megosztotta a nagyközönséggel a FIFA 14 globális dobozfotóját, melyen ismét az argentin klasszis, Lionel Messi kapott helyett. Nagy eséllyel a magyar borítón még egy játékos is rajta lesz. Na ő ki?

Splinter Cell: Blacklist - videón a Spies vs. Mercs

Azon belül is a klasszikus felállásba tekinthetünk bele a Ubisoft közösségi menedzserének jóvoltából. A 2v2 küzdelmekre kihegyezett módban mind a kémek, mind pedig a zsoldosok erősségeit is felsorolják.

Négy perc The Bureau: XCOM Declassified

Csak és kizárólag nettó gameplay jeleneteket felvonultató előzetest kapott a The Bureau: XCOM Declassified, a kezdetben FPS-nek készült taktikai akciójáték négy percen át mozog.

A briteknél megelőzi a Wii-t az Xbox 360

Noha kezdetben a Nintendo Wii alaposan elhúzott a PlayStation 3 és az Xbox 360 előtt, simán elképzelhető, hogy a követő években utolérik a riválisok. A briteknél napokon belül megtörténik a trónfosztás.

Fejlemények a Metal Gear Solid-remake kapcsán

Kiderült, hogy Hideo Kojima nem úgy értette, amit mondott, és félrefordították a szavait, de ettől függetlenül tetszik neki a Metal Gear Solid felújításának ötlete. A Just Add Water már be is jelentkezett: ő megcsinálná.