Hírarchívum - 2013. június

Csúszik a Plants vs. Zombies 2 megjelenése

A PopCap bejelentette, hogy mégsem lát napvilágot júliusban a Plants vs. Zombies 2: It’s About Time, mert további finomítások várnak a kódra. Vigasztalja a rajongókat az a tény, hogy a késés nem lesz hosszú.

Frissítve: Dragon Age: Inquisition screenshotok

Az imént landolt a BioWare blogján a Dragon Age: Inquisition első screenshotja: igen, screensot, nem concept rajz, és a minősége is jó, már csak az a kérdés, hogy nektek tetszik-e. Tetszik?

Kiszivárgott képeken a Project Eternity

Végre közelebbről is megtekinthetjük az Obsidian Entertainment közösségi finanszírozásból készülő szerepjátékát, a Project Eternityt. Igazi régivonalas RPG-vel lesz dolgunk, szemkápráztató látvány mellett.

Battlefield 4 - BF3-as pályák a DLC-ben

A Battlefield 4 sem ússza meg az előző rész legjobb pályáinak felturbózott változatai nélkül, a Second Assault DLC négy Battlefield 3-as térképet hoz majd vissza kicsinosítva, átalakítva.

Közel húsz percen át mozog a Pikmin 3

A Nintendo Direct mai adásában a Pikmin 3 kapta a főszerepet, Shigeru Miyamoto közel húsz percen át mutogatja a Wii U-exkluzív címet. Mondjuk végig japánul, de annyi baj legyen: így legfeljebb nem érted majd a vicceket.

Mobilos Colin McRae Rally a láthatáron

A történet úgy kezdődött, hogy a Codemasters elkezdett valamit teaselni. Senki nem tudta, hogy mit, de abban mindenki egyetértett, hogy ez Colin McRae Rally lesz. És erre tessék: jön a mobilos Colin McRae Rally.

CastleStorm - egy hónap múlva jön a PC-s változat

Bő egy hónap múlva, július 29-én válik letölthetővé PC-n a CastleStorm - a magyar fejlesztésű és Xbox 360-on már bizonyított Angry Birds-MOBA hibridet a Steamen lehet majd keresni.

Jöhet az új Metal Gear Solid-remake

Hideo Kojima újra elővenné az eredeti Metal Gear Solidot, pontosabban egy külsős stúdiót bízna meg azzal, hogy újítsa fel a klasszikus játékot a Fox Engine segítségével. Már most előrendelnénk, ha lehetne.

Peter Stormare és a Black Ops 2: Vengeance

Megkapta a maga Replacers-videóját a Call of Duty: Black Ops 2 Vengeance DLC-je. A félig élőszereplős, félig gameplay jeleneteket tartalmazó előzetes könnyedén felcsigázza a kedélyeket.

Killzone: Shadow Fall - ilyen lesz a drónunk

A játék hivatalos blogján a Guerrilla Games felfedte az OWL névre keresztelt drón szerepét a Killzone: Shadow Fallban. A repülő robotok kizárólag a Shadow Marshalok használhatják és alapesetben gyógyítja az életerőt.