Hírarchívum - 2013. június

Routine - sci-fi horror a holdbázison

A négyfős Lunar Software nagy fába vágta a fejszéjét, amikor egy horrorjáték készítésébe kezdett, melyben egy holdbázison kavarunk hősünkkel. Voltaképpen egy sci-fibe oldott Amnesiával van dolgunk. Nézzünk is bele!

Ride to Hell: Retribution - befutott a launch trailer

Mint a főnixmadár hamvaiból, úgy támadt fel a Ride to Hell, ráadásul az alapos designváltáson átesett cím pénteken landol a hazai boltokban. Anarchista motorosok, nők és rockzene vár a stílus szerelmeseire.

A jövő héten jön a Gran Turismo 6 demója

Váratlanul szembesültünk a hírrel: a PS3-tulajok már a jövő héten rátehetik a mancsukat a Gran Turismo 6 kipróbálható változatára, amely a GT Academy-stílusú vezetési tréning-koncepcióra épül.

Részletek a The Order: 1886-ról

A PlayStation 4-exkluzív The Order: 1886 egy filmszerű, lineáris, harmadik személyű nézőpontot használó akció-kalandjáték lesz, melyben a történet kiemelt szerepet kap. London, 19. század, steampunk - mi kell még?

TMNT: Out of The Shadows - fókuszban Leonardo

Végre teljes a Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of The Shadows karakterbemutató videósorozata, a negyedik részben a karddal hadonászó Leonardo kapja a főszerepet. És persze a szeletelés.

Elstartolt az ArmA III bétatesztje

A Bohemia Interactive útjára bocsájtotta az ArmA 3 bétáját, melyen a húsz négyzetkilométeres Stratis szigetén folyik a háború, új küldetések és fegyverek várnak rád, valamint élesedett a küldetésszerkesztő is.

Dark Souls II - karakterbemutató videók érkeztek

A Famitsu magazin Youtube-csatornájára felkerült négy gameplay felvétel a Dark Souls II-ről, melyek a kasztok közti különbségeket prezentálják. Bármelyik osztályba is tartozzunk, bizonyára meg fogunk izzadni.

Launch traileren a Company of Heroes 2

A lelendő karosszék-tábornokok legnagyobb örömére, végre a boltokban van a Relic Entertainment második világháborús stratégiája, a Company of Heroes 2. A keleti front csak arra vár, hogy az uralmad alá vond.

Dreamfall Chapters - séta a futurisztikus Prágában

A hétvégén lezajlott Rezzed 2013 kiállításon ott volt a Red Thread Games is, s a prezentációjukon újabb gameplay felvételt osztottak meg a nézőközönséggel. A jövőbeli Prága hívogató légkörébe te is belekóstolhatsz.

The Division - egyre biztosabb a PC-s verzió

Az IGN leült csevegni a Ubisoft sikervárományosának fejlesztőivel, akik hangsúlyozták, hogy a The Division PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg, "de nem zárják ki a más platformokat sem". Mi ez, ha nem egy baráti kacsintás?