Hírarchívum - 2013. június

Wii U-ra is megjelenik az Angry Birds Trilogy

A mai nap nemhíre: Nintendo Wii-re és Wii U-ra is megjelenik az Angry Birds Trilogy, sőt nem is kell sokat várni a 40 órányi játékidővel bővített kiadásra - augusztusban érkezik, ha minden igaz.

Trailerünk is van a mobilos Colin McRae Rallyról

A tegnapi félresikerült bejelentést követően este befutott a mobilos Colin McRae Rally első előzetese is - ha megnézted, és tetszik, már szaladhatsz is az App Store-ba, hogy magadévá tedd.

Nem kell többé fizetni az Xbox 360-as javításokért

Mármint a játékosok eddig is ingyenesen tölthettek le minden javítást az Xbox 360-as játékaikhoz, viszont a fejlesztők részéről minden egyes patch és frissítés masszív pénzösszegeket emésztett fel. Ennek vége.

Júliusra csúszik az NVIDIA Shield megjelenése

A nemrég bejelentett jó hír után következzen a kötelező rossz: alkatrészhiba miatt mégsem rajtol el júniusban az NVIDIA Shield; az tuti, hogy egy újabb hónapot kell rá várni, de ennél pontosabb infónk egyelőre nincsen.

Hat percen át mozog a Puppeteer

Felkerült az internetre a Puppeteer japán nyelvű demójának felvétele, amely hat percen át mutatja az elborult bábos címet. Némi ugribugri, valamint egy ollóval való kaszabolás is belefért a kalapba.

Nagyon kemény lesz az új Amnesia

Azt hiszed, hogy ha végigjátszottad az Amnesia: The Dark Descentet, akkor már mindent tudsz? Nos, ha rájöttél az előző rész csínjára, akkor felejtsd el, hiszen a folytatásban semmire sem mész vele.

PS Eye-jal 499 dollárba kerülhet a PlayStation 4

Az IGN-hez közeli források szerint, ha PS Eye mozgásérzékelős kamerával vásároljuk meg a Sony next-gen konzolját, akkor 499 dollárba kerül a csomag, amely ugyanannyiba fáj, mint az Xbox One.

Todd Hollenshead elhagyta az id Software-t

A Bethesda megerősítette, hogy Todd Hollenshead tizenhét év után kilépett az id Software-től. Az egykori elnök személyes okokra hivatkozva hagyta ott a Doom, a Wolfenstein és a Rage fejlesztőcsapatát.

Képek és videó a Divinity: Dragon Commanderről

A Larian Studios a Divinity: Original Sin mellett egy valós idejű stratégián is ügyködik, melyben sárkányokat irányíthatunk. A screenshotok mellett egy 27 perces gameplay bemutatóra tettünk szert.

Szerepelj Te is az Assassin's Creed 4-festményen!

A Ubisoft 137 rajongót szeretne megörökíteni egy 18. század stílusát követő olajfestményen. Ha kellően mutatósnak gondolod ábrázatodat, küld el a képedet, hiszen Te is lehetsz tengeri medve.