Hírarchívum - 2013. június

Contrast - platformjáték képzeletbeli baráttal

A Compulsion Games bejelentette legújabb letölthető platformjátékát, melyben a kilencéves főhős kislány képzeletbeli barátnőjét irányíthatjuk különös kalandok közepette. Az elborult hangulat már most borítékolható.

Befutott a Total War: Rome II gépigénye

A Total War: Rome II ütős látványvilággal rendelkezik: a tág hadszíntereken rengeteg katona csap össze, a terep pedig részletesen kidolgozott. De vajon mennyire izzasztja meg a gépünket a Creative Assembly alkotása?

Ezt kínálja a Pro Evolution Soccer 2014

A Konami új trailert tett közzé a PES 2014-ről, melyben a focis játék főbb funkciót veszik górcső alá. A hatperces kedvcsinálóban közelebbről is megtekinthetjük a vadonatúj Fox Engine-t.

Prince of Persia-hírek a jövő héten

A Ubisoft Prince of Persia-híreket ígér a jövő hétre, ennél több információt viszont nem osztott meg a rajongókkal. Miről lehet szó? Jön az új rész? Esetleg valamilyen spin-offot vagy mobilos átiratot kapunk?

Itt a Candy Box fejlesztőjének új játéka

Ha adtál egy esélyt a Candy Boxnak, napokig tartó szórakozás várt rád, a játékot fejlesztő Aniwey pedig egy csapásra híres lett. Most elkészült a legújabb játéka, a Lucky Peach.

Patrice Desilets: a jövő digitális, törődj bele!

Patrice Desilets nem ért egyet azzal, hogy az AAA-játékok kihalnának, viszont a lemezes terjesztés szerinte biztosan eltűnik majd. Hozzátette, ideje lenne a kulturális körítést is figyelembe venni fejlesztéskor.

Kedvcsináló a Metal Gear Solid-csomaghoz

Július első napjaiban érkezik a Metal Gear-széria huszonötödik szülinapját ünneplő The Legacy Collection, ehhez kaptunk most egy kétperces kedvcsinálót. Minden benne lesz, ami Metal Gear.

Launch traileren a Civilization V új kiegészítője

Noha még két hetet kell várni a Civilization V: Brave New World megjelenésére, a 2K Games és a Firaxis már most kiadta a kiegészítőlemez launch trailerét. Történelmi kedvcsináló következik Civilization módra!

DirectX 11.2 csak Windows 8.1-en és Xbox One-on

A Microsoft bejelentette, hogy a DirectX 11.2-es grafikai finomságokat csak a Windows 8 legfrissebb verzióján és az Xbox One-on élvezhetjük. Ha ki akarjuk használni új videokártyánk képességeit, búcsút kell intenünk a Win 7-nek.

Launch traileren a Spartacus: Legends

Már elérhető Xbox Live-on és PSN-en a Starz-csatorna véres és szexi sorozata alapján készült Spartacus: Legends, amely free-to-play modellben játszható mindenki számára. A megjelenés mellé darabolós trailerrel szolgálhatunk.