Hírarchívum - 2013. augusztus

F1 2013 - gyorskör a jerezi pályán

Rövid gameplay videó érkezett az F1 2013-ból, ami egy jerezi gyorskörön vezet végig bennünket, miközben a Codemasters fejlesztője részletezi, mit hogyan csináljunk, hogy a lehető legjobb idővel végezzünk.

Bemutatkozik a Forza Rewards

Új pontozási rendszert mutattak be a Forza Motorsport-játékokhoz, a szolgáltatás autókkal, játékbeli pénzzel és más nyalánkságokkal jutalmazza majd a játékosok teljesítményét.

Beyond: Two Souls - megszólalnak a színészek

A Quantic Dream sok más mellett azzal is új szintre emeli a Beyond: Two Souls jelentőségét, hogy két hollywoodi sztárt is sikerült megnyernie a történet főszereplőinek eljátszására. Most ők fognak beszélni.

Soul Calibur 2 HD Online - Spawn is visszatér

A Namco Bandai bejelentette, hogy a 2003-as verekedős játék három vendégszereplője közül kettő visszatér majd az idén érkező HD-változatban is. Egyedül Linkről kell lemondnunk, úgy néz ki.

Traileren a Zelda: The Wind Waker HD

Új előzetest kapott a The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, a trailer a nemrég bemutatott Hero nehézségi szintet hasonlítja össze a normállal. Nadrágot felkötni, ez rázós menet lesz!

Nincs többé Xbox Live Marketplace

Az Xbox Live Marketplace a Games for Windows Live Marketplace-szel ellentétben nem szűnik meg, viszont átnevezték: mostantól Xbox Games Store lesz a piactér hivatalos neve.

Szeptemberben érkezik a GameStick

Legalábbis a kütyüt fejlesztő PlayJam most azon dolgozik gőzerővel, hogy teljesíteni tudja a kitűzött határidőt. A projekt támogatói legkésőbb szeptember közepéig megkapják a példányukat.

Jövőre jön a LEGO Minifigures Online

Bár még mindig nem láttunk semmit a Funcom által fejlesztett MMO-ból, azt már tudjuk, hogy a jövő év második felében futhat be PC-re és mobilokra. Az elsősorban kisebbeknek készülő anyag free-to-play lesz.

A Criterion nem csinál több Need for Speedet

Úgy tűnik, hogy a Criterion Games kiszáll az NFS-frencsájzból, a márkát a soron következő részt jegyző svéd Ghost Games veszi át. A témák sem váltják egymást évről-vére, a rajongók tudni fogják, hogy mire számítsanak.

Januárban indul a Warcraft-mozi forgatása

Sínen halad a Duncan Jones nevével fémjelezett World of Warcraft-mozifilm. A rendező tesztfelvételei olyannyira megtetszettek a Legendary Picturesnek, hogy 2014 januárjában már elkezdődik a forgatás.