Hírarchívum - 2013. augusztus

Pachter: hiába erőlködik a Nintendo

Michael Pachter játékipari elemző szerint legfeljebb rövid távon segíti a Nintendót a Wii U árcsökkentése és a 2DS bemutatása, a vállalat alapvető problémáit nem oldják meg a tegnapi meglepetésbejelentések.

Jól fogy a Saints Row IV

A Deep Silver szerint "elsöprő" a Saints Row IV sikere, a frissen megvásárolt projekt már az első héten több mint egymillió példányban fogyott. A kiadónak látszólag bejöttek a THQ-s vételei.

Befutott a GTA V új előzetese

A Rockstar Games most sem bízta a véletlenre, jó előre megígérte, hogy új előzetest ad ki a Grand Theft Auto V-höz. Nos, örömmel jelenthetem: a trailer megérkezett, egy kattintás után meg is lehet nézni.

Blogajánló: Az űrorgyilkos zenéje

Lassan vége a nyárnak, a szünetnek, az eső elkezdett esni, a boltokban megjelentek az iskolai felszerelések. Szerencsére van pozitív oldala is ennek, hiszen így vége az uborkaszezonnak is, és jönnek a jobbnál-jobb játékok.

Bemutatkozik a Dragon Age Keep

Úgy néz ki, a BioWare megtalálta a módját, hogyan lehetne átcipelni a mentéseinket a jelenlegi generációs gépekről a next-genekre: a Dragon Age Keep keretein belül kell majd beállítanunk mindent.

Launch traileren az új Tini Nindzsa-játék

Tegnap jelent meg a Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, ennek apropóján pedig némi friss látnivalóval is szolgálhatunk nektek belőle: egy trailerrel és tíz képpel, hogy pontosak legyünk.

18 percig mozog a Wasteland 2

Egy barátságos börtön hívogató környezetét vehetjük hosszabban is szemügyre a Wasteland 2 új gameplay videójában. Ez a negyedik terület a posztapokaliptikus címben, ahol látogatást tehetünk.

Ilyen lehetett volna a Golden Axe remake-je

Néhány évvel ezelőtt a Sega Australia érdekes ötlettel állt elő: Sega Reborn címmel olyan sorozatot akart indítani, melynek célja a klasszikusok feltámasztása lett volna. A projektet elkaszálták, ahogy a Golden Axe remake-jét is.

The Last of Us - itt az Interrogration mód

A Naughty Dog kiadott egy ingyenes frissítést Ellie és Joel kalandjához, melyben egy új multiplayer játékmód debütál, név szerint az Interrogration. A kötelező hibajavítások mellett a "vallatás" jó mókának ígérkezik.

Extraction - új képek érkeztek

Immáron hivatalossá vált: tényleg átnevezték a Dirty Bombot. A Splash Damage free-to-play shooterjét a Nexon adja ki Extraction címmel. A formális bejelentés mellé érkeztek screenshotok is.