Hírarchívum - 2013. augusztus

Filmes traileren a War Thunder

A free-to-play légi harcra kihegyezett War Thunder most egy erősen hatásvadász CG-trailerrel jelentkezett, amely bemutatja a második világháború ádáz dogfightjainak drámaiságát. Hangulatfokozásra ideális!

Ismét mozog a Batman: Arkham Origins

A német PC Games jóvoltából tömény gameplay felvételt kaptunk a Batman: Arkham Originsről. A denevérember nem hagyta otthon a kütyüit, be is veti azokat az ellenség levadászása során. Azt kapjuk, amit várunk!

Dying Light - legyél te is zombi!

A Techland masszív bónusztartalommal kedveskedik a Dying Light előrendelőinek. Csak ők nyomulhatnak félelmetes gyorsaságú élőholtként a játék exkluzív játékmódjában, a Be the Zombie-ban.

Xbox One - hangutasítások csak öt régióban

A Microsoft bejelentette, hogy az Xbox One novemberi megjelenésekor nem minden régióban érhetőek el a hangutasítások. Azaz a konzolt hagyományos módszerrel irányíthatjuk, beszéd nélkül.

Metro: Last Light - a jövő héten jön a Tower Pack

Érkezik a Metro: Last Light második DLC-je, melyben egy virtuális harci szimulátorba csöppenünk. Egy tornyot kell megtisztítanunk a hordákban érkező ellenségtől, amely valódi kihívással kecseget.

Bound by Flame - új szerepjáték a Spiderstől

A Mars: War Logs fejlesztői már a legújabb szerepjátékukat kalapálják Bound by Flame címmel. Egy olyan zsoldost alakítunk benne, akit démon szállt meg, ennek köszönhetően egyedi képességeink lesznek.

Knack - beszélgetés az alkotókkal

Folytatódik a Sony "beszélgetések az alkotókkal" videósorozata. Az új részben a Knack kapja a főszerepet, a Japan Studio alkotása a mozikban látható animációs filmek hangulatára és látványára hajaz.

ArmA III - még egy közösségi útmutató

A Bohemia Interactive legújabb gameplay jeleneteket tartalmazó fejtágításában a mesterlövészek, a tankelhárítók és a légvédelemmel foglalkozó bakák kapják a főszerepet. Nézzétek és okosodjatok!

Ingyen Assassin's Creed III a PS Plus-tagoknak

A legfrissebb PlayStation Store-frissítés ingyen Assassin's Creed III-at is hozott a PlayStation Plus előfizetőinek, ha tagja vagy a Sony prémiumszolgálatásának, fizetés nélkül letöltheted a játékot.

Uwe Boll a Postal 2-filmre gyűjt

Uwe Bollról mostanában lényegesen kevesebbet hallani, mint korábban, pedig nem lustálkodik: nemsokára befejezi a Dungeon Siege-film harmadik részét, és most még a Postal 2-mozira is elkezdett gyűjteni.