Hírarchívum - 2013. augusztus

GC 2013: Fél óra a FIFA 14 társaságában

Még egy szökevény GC-s anyag, mentségünk mellett szóljon, hogy az EA FIFA 14-prezentációja csak most lett elérhető online. 34 perc tömény gameplay vár ránk profi játékosok tolmácsolásában.

GTA V - hierarchiák a Rockstar Social Clubon

Míg az új trailert várjuk, addig merüljünk el a Grand Theft Auto 5 megújult közösségi funkcióiban, melyben a játékosok egy-egy Crewba tömörülhetnek, ahol szigorú hierarchiák uralkodnak. Nézzük át szépen!

Xbox 360-ra is megjelenik a Warface

A Crytek minden Xbox 360-tulajt megörvendeztetett: a CryEngine-t használó free-to-play multiplayer shooter a Microsoft konzolján is napvilágot lát 2014 elején. Tekintsd meg a beharangozó trailert!

South Park: The Stick of Truth - az első gameplay

A nemrégiben Kanadában megrendezett Fan Expón az Obsidian South Park RPG-je is tiszteletét tette. Megannyi trailer után már hamisítatlan gameplay felvételt kaptunk Cartmanék őrült kalandjáról. Nézzétek, amíg lehet!

Nintendo-megjelenések az utolsó negyedévben

A Nintendo 2DS bejelentése és a Wii U árcsökkentése mellett a japán gyártó számos játék megjelenési dátumát erősítette meg. Többek közt kiderül, hogy mikor jön a Super Mario 3D World és a Donkey Kong: Tropical Freeze.

Gameplay traileren az NBA 2K14

Annak ellenére, hogy véget ért a 2K Sports egyeduralkodása a kosárlabdás játékok frontján, az NBA 2K14-nek nincs szégyenkeznivalója. A legújabb előzetes a főbb újdonságokról rántja le a leplet.

Launch traileren a Rayman Legends

Pénteken kerül boltokba a Rayman Legends, ennek apropóján befutott a játék launch trailere. Rossz hírünk is van ugyanakkor, a Ubisoft bejelentette, hogy a PS Vitás kiadásra még két hetet várni kell.

Jön a Nintendo 2DS, csökken a Wii U ára

Meglepő bejelentésekkel készült a Nintendo a délutánra, a korábbi nyilatkozatai ellenére csökkenteni fogja a Wii U árát, és a Nintendo 3DS-ből is érkezik egy új változat: a 2D-s 2DS.

Game of the Year kiadást kap a Borderlands 2

Úgy néz ki, nemcsak a Halo 4, de a Borderlands második része is Game of the Year kiadást kap hamarosan: a csomag októberben kerül boltokba, és egy raklapnyi extra tartalommal érkezik.

Angry Birds Go! - újabb teaser

Minimális infómennyiség és egy rövid teaser előzetes érkezett az Angry Birds Go!-hoz, a Rovio két hónapja hájpolt projektjéhez. A korábbi találgatások mindenesetre beigazolódtak, úgy néz ki.