Hírarchívum - 2014. január

BioShock Infinite: Burial at Sea - a második rész

Megkaptuk a BioShock Infinite sztori DLC második epizódjának a nyitó képsorait. A spoilerveszély természetesen fennáll, így csak azok nézzék, akiket nem zavar, ha a letöltés után az első két perc ismerős lesz.

Mi lesz a Black Tusk másik projektjével?

Most, hogy a Black Tusk átvette a Gears of War-sorozat fejlesztését, joggal merül fel a kérdés: mi lesz a srácok másik projektjével, amit a tavalyi E3-on jelentettek be? Nos, nagyon úgy néz ki, hogy semmi.

Brit toplista: folytatja a FIFA 14

Ahogy közeledünk a január vége felé, és jönnek az új címek, úgy lazul fel a bemerevedett brit toplista is. A dobogós helyezettek ugyan még mindig a régiek, de az új Dragon Ball Z simán bemenetelt a legjobbak közé.

Húsz percig mozog a Bound by Flame

A Spiders Studios szerepjátékáról még nem láttunk igazi gameplayt, most ezt a hiányosságot is kipipálhatjuk, hiszen egy fejlesztői kommentárral megspékelt videót csíptünk el a Bound by Flame-ről.

Legend of Grimrock 2 - képek és részletek

Az Almost Human megtörte a csendet a Legend of Grimrock 2 körül. A dungeon crawler folytatása már nem is annyira a kazamaták körül forog, egy egész szigetet járhatunk be. Új képek landoltak a galériánkban!

Hearthstone - traileren a nyílt béta

A Hearthstone: Heroes of Warcraft már mindenki előtt kitárta a kapuit, a nyílt bétateszt jelenleg is várja az érdeklődőket. A jeles eseményre a Blizzard egy vadonatúj előzetessel is készült. Te már nyomod?

Kémkedett utánunk az Angry Birds?

A The Guardian birtokába jutott szigorúan titkos dokumentumok állítólag Edward Snowdentől származnak. A jelentés szerint az NSA és a brit titkosszolgálat személyes adatokat gyűjtött rólunk a mobilos játékok segítségével.

Fejlesztői naplón az inFamous: Second Son

A Sucker Punch szerint a PS4 hardvere tökéletesen megfelel a részletes környezet és az időjárási hatások lemodellezéséhez. Az inFamous: Second Son legújabb fejlesztői naplójában a vizuális hatásokról lesz szó.

Az első lehetséges kép a Left 4 Dead 3-ról?

És a Source 2 engine-ről? A NeoGAF egyik fórumozójának köszönhetjük a következő képet, amely állítólag a Left 4 Dead 3-ból származik. Az előző rész egyik pályájának Source 2 engine-es átiratáról van szó.

Frissítve: Titanfall - infók a nyílt bétatesztről

Egy francia játéküzlet plakátján az olvasható, hogy február közepén indul a Titanfall nyílt bétatesztje és egy héten át tart majd. Könnyen lehet, hogy a márciusi megjelenés előtt minden érdeklődő tehet vele egy próbát.