Hírarchívum - 2014. október

Akciódús traileren a Bloodborne

A Bloodborne is kapott egy rövid, de annál látványosabb trailert a Golden Joystick Awards alkalmából. Egyébként a From Software előző játéka kapta meg a show talán legfontosabb díját.

League of Legends - 1 milliárd mikrotranzakciókból

Habár a mikrotranzakciókat ki nem állhatja a játékosok egy része, a számok egyelőre a kiadók és fejlesztők oldalán állnak: úgy tűnik, egyre többet és többet költünk az online játékokban.

Project CARS - esőben sem lassítunk le!

A tegnapi Golden Joystick Awards apropóján új trailert kapott a Project CARS, amiben egy esős futam izgalmaiba kukkanthatunk bele. Kár, hogy még mindig rengeteget kell rá várni.

Infók érkeztek a következő Gears of Warról

Az Xbox feje, Phil Spencer megosztott néhány gondolatot a Black Tusk által gondozott Gears of War következő epizódjáról, mely során szó esett arról is, hogy a játék milyen elvek és tapasztalatok alapján formálódik.

Blog: The Legend of Korra teszt

Megérkezett a The Legend of Korra, melyről Necreon egy átfogó elemzéssel szolgált a Gamekapocs olvasói számára. Reméljük, nektek legalább annyira tetszik majd, mint nekünk!

Brutális intrót kapott a The Witcher 3: Wild Hunt

Ríviai Geralt és Vesemir egy kihűlt, romlásnak indult, égett tetemek és vér szagát árasztó csatamező emlékeinek megelevenedő maradványai közt kutatnak egy rejtélyes és hatalmas erejű boszorkány után.

Far Cry 4 - folytatjuk a Kyrat-túrát

Folytatódik a kyrati útinapló, amelyben a Ubisoft bemutatja nekünk a Far Cry 4 helyszínéül szolgáló fiktív himalájai tartományt. Kis túlzással ez is olyan, mint a többi: szépnek szép, nyaralni viszont máshova mennénk.

2,4 millió Xbox az elmúlt három hónap termése

A Microsoft közzétette legfrissebb pénzügyi jelentését, amiből az is kiderült többek között, hogy július és szeptember között 2,4 millió Xboxot szállítottak ki a boltoknak. A Microsoft rekordnegyedévvel zárt.

Frissítve: Íme, az Assassin's Creed: Unity gépigénye

Az elmúlt órák során végre kikerültek a netre az Assassin's Creed: Unity hivalatos minimum és ajánlott rendszerkövetelményei, és ezek mellé még egy pofásra sikeredett kedvcsinálót is kaptunk.

Quantum Break - pár perc ugrabugra

Új gameplay videót kaptunk az Xbox One-exkluzív Quantum Breakről, pontosabban a már jól ismert Gamescom-demót nézhetjük meg újra (még jobban) kibővítve. Ez történik majd, ha eltűnik a lábad alól a talaj.