Hírarchívum - 2014. október

Ingyen játszható a hétvégén az ArmA 3

Egész hétvégén ingyen játszható a Steamen a Bohemia Interactive realisztikus FPS-e, az ArmA 3. Emellett természetesen a szokásoknak megfelelően nyomott áron szerezhető be a játék.

Ilyen gép kell az Evolve-hoz

Közeledik az Evolve alphatesztje, ezért a fejlesztők nyilvánosságra hozták a játék gépigényét. A FPS alatt a CryEngine dohog, ennek ellenére annyira nem vészes a rendszerigény.

PS4- és Vita-változatot kap a The Unfinished Swan

Újabb platformokon teszi tiszteletét a The Unfinished Swan a PlayStation-családon belül. A Sony új generációs és hordozható konzolja is megkapja a maga változatát a játékból.

Frissítve: Xbox 360-ra jön a GTA: San Andreas?

Habár a Grand Theft Auto: San Andreas eddig is játszható volt Xbox 360-on, a hírek szerint az Xbox Originals keretében letölthető változatot felváltja egy valódi, valószínűleg felújított Xbox 360-as port.

Napokon belül itt a 2.00-s PlayStation 4-firmware

Nem kell sokat várni a következő nagy rendszerfrissítésre a PlayStation 4 háza táján. Ellenőrizzük hát a netkapcsolatunkat és készítsük be a konzolt, a 2.00-s verzió ugyanis néhány napon belül megérkezik!

Már készül az Outlast 2

Philippe Morin, a Red Barrels társalapítója megerősítette, hogy a fejlesztőcsapata már aktívan dolgozik a túlélőhorror folytatásán. Az Outlast 2 a már megismert univerzumot mutatja majd be egy új nézőpontból.

Újabb sorozat készül a Mortal Kombat alapján

A Mortal Kombatot eddig sem kellett félteni ebből a szempontból, elvégre már több élőszereplős film és sorozat is készült a verekedős játék alapján, hamarosan azonban újabb adaptációt kaphat a cím.

Játékajánló az 1956-os forradalom évfordulójára

Ma az 1956-os forradalomra emlékezünk, és bár eddig nem sok olyan játék készült, ami feldolgozta volna ezt a történelmi eseményt, most éppen tudunk mutatni egyet nektek. Ingyenes.

Hearthstone - jövőre már a telefonodon is

Több mint 20 millió játékos próbálta már ki a Blizzard free-to-play kártyajátékát, nem csoda, hogy a fejlesztőcég igyekszik minél több platformra eljuttatni a cím. Okostelefonokra a jövő év elején érkezik meg.

LittleBigPlanet 3 - generációs különbségek

Nagy meglepetést okozott a Sony, amikor bejelentette az idei E3-on, hogy PS3-on is tiszteletét teszi a LittleBigPlanet 3. A kattintás után videóban nézhetitek meg, milyen különbségek vannak a két verzió között.