Hírarchívum - 2014. október

Imádják a nők a mobiljátékokat és az RPG-ket

Az amerikai SuperData Research éves statisztikái szerint a férfiak több MMO-t és FPS-t játszanak, míg női versenytársaik a mobiljátékok és az RPG-k gyűrését szeretik jobban. Ti milyen műfajban toljátok?

Újra kiadják az X-Winget és a TIE Fightert

Visszatér a kilencvenes évek két nagy kedvence, igaz, csak digitális formában, a Good Old Games kínálatában. Aki hiányolta a Star Wars-témájú szimulátorokat, az örülhet, hiszen a két játék hamarosan meg is jelenik az oldalon.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkeztünk október utolsó hetéhez. Baromi sűrű hónapon vagyunk túl, és ugyancsak sűrűnek nézünk elébe, de addig is lássuk, milyen játékok futnak majd be még a következő napokban!

Brit toplista: ötödszörre is FIFA 15

Jó formában van a FIFA, a legújabb rész már ötödik hete vezeti a brit játékeladási toplistát, pedig folyamatosan jönnek az új kihívók. A múlt héten sem bírt el vele senki, győzött a foci.

Csökken az Xbox One ára Amerikában

Bár a hivatalos bejelentés szerint minket nem érint a dolog, így a mostani hírünk inkább csak érdekesség, annak viszont korántsem utolsó: Amerikában a karácsonyi szezonban 50 dollárral csökken majd az Xbox One ára.

Dupla XP halloweenre a Call of Dutyban

Halloween alkalmából dupla XP-t kapnak a játékosok a két legutóbbi Call of Duty-részben. Emellett egy Ustream-felhasználónak köszönhetően kiszivárgott pár részlet az új epizódból is.

Így halloweenezik a Train Simulator

Ötletes, külön is futtatható kiegészítőt kapott a Train Simulator, mely a The Count of Monster Disco névre hallgat és a közelgő halloweeni hangulatot próbálja megidézni. Október 31-ig ráadásul féláron beszerezhető.

Nextgen gépekre is jön a Slender: The Arrival

A tavaly PC-re megjelent Slender: The Arrival nemrég az Xbox 360- és PS3-tulajokkal is megismertette a rettegés fogalmát. A készítők most az új generációs konzolokra is elhozzák a játékot.

Driveclub - még mindig dolgoznak rajta

Újabb frissítés érkezett a Drivevclubhoz, de a készítők szerint még mindig sok munka van hátra, hogy a játék rendesen működjön. Eközben a PS Plus-verzió még mindig nem jelent meg.

Demóverziót kapott az új Civilization

Nagyon ritka manapság, hogy kipróbálható verziót kap egy játék bármelyik platformon, de úgy tűnik, a Firaxis Games emberei ragaszkodnak a hagyományokhoz és kiadtak egy demóváltozatot az új Civilizationből.