Hírarchívum - 2014. október

CoD: Advanced Warfare - mire jó a szezonbérlet?

Az Activision külön előzetest szentelt a Call of Duty: Advanced Warfare-hoz váltható season passnek, amellyel hozzáférhetünk a megjelenés után érkező négy DLC-hez és egy exkluzív térképhez a premier napján.

Még idén elkezdődik a Telltale-féle Trónok harca

Az ember azt hinné, hogy október végén már nem érik meglepetések az év játékmegjelenési menetrendjét illetően, erre a Telltale bedob egy kisebb bombát: a fejlesztők szerint még idén elkezdődik a Game of Thrones-sorozatuk.

Hangulatos launch traileren a Farming Simulator 15

Örülhetnek a virtuális földművelés szerelmesei, hiszen a hónap végén érkezik a Farming Simulator legújabb része. Befutott a launch trailer, mely aranyos hangulatával és mókás zenéjével azonnal feldobja a kedd esténket

GTA V - ezt kapják a visszatérő játékosok

Még a nextgen változatok bejelentésekor hintette el a Rockstar Games, hogy az Xbox 360-ról és PS3-ról érkező játékosok extra tartalmakat kapnak az új verziókban. Ezekről kaptunk most részletes információt.

Kevesebben rendelték elő az új Call of Duty-t

A Call of Duty: Ghosts után az új rész, az Advanced Warfare is alulteljesíthet majd eladások terén, legalábbis az eddigi adatok szerint. A játékot kevesebben rendelték elő, mint az előző részt.

PS4-re is jön a Primal Carnage: Extinction

PC mellett PlayStation 4-re is megjelenik a Primal Carnage: Extinction nevű dinós multiplayer játék. Bár a számítógépes változat elvileg még ebben az évben megérkezik, a PS4-es verzióra 2015-ig várni kell.

PC-re is megjelenik a Valkyria Chronicles

Úgy tűnik, ilyen heteket élünk: több éves játékok jelennek meg újabb platformokra. Ezúttal a Sega 2008-as PS3-exkluzív RPG-je, a Valkyria Chronicles látogat el számítógépekre.

Négy percig mozog a Far Cry 4

Patrik Méthé, a játék rendezője megosztja velünk az öt kedvenc pillanatát a november közepén érkező Far Cry 4-ből. A kapcsolódó négyperces videoanyagban természetesen lesz látnivaló is bőven.

Az ebola miatt jobban fogy a Plague Inc.

A The Daily Mail adatai szerint az iOS-re és Androidra is elérhető világjárvány-szimulátor, a Plague Inc. másfélszer jobb tempóban fogy, mint korábban, "hála" a hírekben látható ebolával kapcsolatos pánikkeltésnek.

Tisztogatások a Hearthstone háza táján

A fifikás gamerek egykoron memóriacímeken található értékek átírásával jutottak előnyhöz a többiekkel szemben, most már botokat használnak. A Blizzard megelégelte ezt, és úgy döntött, hogy lép az ügyben.