Hírarchívum - 2014. november

Napi WTF: Kalapáccsal a világ ellen

Mai játékunk akár bekerülhetett volna a nem létező "Napi egészség" című rovatunkba is, mivel amellett, hogy óriási hülyeség, még a lelkünkre is jó hatással van. A tovább után megnézhetitek, mit is tud a Where Is My Hammer?

Amerikában már rekorder a Super Smash Bros.

Az Egyesült Államokban kicsit korábban rajtolt a Super Smash Bros. Wii U-s változata, így már most megérkeztek az első eladási számok. A játék nagyon jól nyitott és a legjobban fogyó Wii U-s cím lett az USA-ban.

Blogajánló: A hardcore gamer ismérvei

Ismét jelentkezik blogajánlónk, melyben ezúttal a mindenki által ismert, de nehezen körülhatárolható hardcore játékosokról lesz szó. A kattintás után kiderülhet, vajon te közéjük tartozol-e.

Heti akciók és leárazások - Black Friday Special

Idén november 28-ra esik az amerikai fekete péntek, amit mi magyarok ugyan nem ünnepelünk, a játékos társadalomban azonban érezhető hatást fejt ki. Ezeket az árban is érezhető változásokat követtük most le nektek.

Úgy néz ki, jön a kinectes Infinity Blade

Fix infóink még nincsenek ugyan, de nagyon úgy néz ki, hogy Xbox One-ra, illetve Kinectre költözik az Infinity Blade. További érdekesség, hogy egyelőre Kína-exkluzívnak tűnik a projekt.

Mégis jöhet a ZombiU 2?

Masszív pletyka esett be az imént, az Amazon France-on megjelent hirdetés szerint mégis elkészülhet a ZombiU folytatása, az igazi érdekesség pedig az, hogy a Bandai Namco állhat mögötte.

Frissítve: Ma rajtol a Tales from the Borderlands

Mivel tegnap kihagytam a heti megjelenések közül, egy külön hírrel vezeklek a Borderlands- és a Telltale-rajongók előtt: ma rajtol a Steamen a Tales from the Borderlands, és szép lassan kigördül más platformokon is.

Lelőtte a Kickstarter a Blood Sport kampányát

Habár elméletileg nemes célokat szolgált a Brand & Grotesque, úgy tűnik, az ötlet nemcsak a játékosok egy részénél, de a Kickstarternél is levágta a biztosítékot. Lelőtték a kampányát.

Néhány perc ízelítő a Destiny kiegészítőjéből

Két hét múlva érkezik a Destiny első nagyobb kiegészítője, a The Dark Below, a Bungie pedig kiadott egy több mint négyperces gameplay előzetest, amiben sorra veszi a DLC újdonságait.

Heti hírösszefoglaló - 47. hét

Sok érdekes dolog történt a játékvilágban a múlt héten. Többek között megjelent a Far Cry 4, újra átlépte a tízmilliós létszámot a World of Warcraft és megváltozott a Steam Early Access szabályzata is. Érdemes lehet visszatekinteni.