Hírarchívum - 2014. április

Gameplay traileren a WildStar

Háborús gyorstalpalónak álcázott gameplay előzetest kapott a WildStar. Az NCsoft és a Carbine Studios sci-fi MMO-ja a nyár elején rajtol, pörgesd fel magad addig ezzel a kedvcsinálóval!

Előzetesen a Batman: Assault on Arkham

Nem szoktunk rajzfilmes trailereket mutatni, de ez esetben kivételt teszünk, a Batman: Assault on Arkham ugyanis a Batman: Arkham Asylum történetén és világán alapszik majd.

Mobilokon már játszható az új Pókember

Egyre inkább közeledik az új Pókember-film premierje, ezzel párhuzamosan pedig a játékadaptáció egyes változatai is kigördülnek a boltokba. A sort a mobilos játékok nyitották, ezekkel már játszhattok is!

Kétmillió játékosnál a Final Fantasy XIV

Úgy tűnik, jól döntött a Square Enix, mikor elhatározta, hogy reseteli a Final Fantasy XIV-et: az A Realm Rebornnak hála mára több mint kétmillió regisztrált játékost tudhat maga mögött az MMO.

PS Vitán bővül ki a Silent Hill-sorozat

Méghozzá két korábbi epizód portjával. A Konami letölthető formában teszi elérhetővé a Silent Hill: Originst és a Silent Hill: Shattered Memoriest, amikben közös, hogy mindkettő kapható volt PSP-n is.

PC-re is megjelenhet a Final Fantasy III

Ha minden jól megy, hamarosan újabb Final Fantasy-epizódot kapnak a PC-sek, méghozzá a Final Fantasy harmadik részének képében. Ne is álljunk meg itt, ha szabad kérni!

Mégis feltámad a BioShock-film?

Miután a BioShock-mozifilm előkészületei évekkel ezelőtt megrekedtek, joggal hihettük azt, hogy nem lesz az adaptációból semmi. A Sony Pictures legfrissebb domainbejegyzései mégis bizakodásra adnak okot.

Ilyen lesz a 4v1 játékmód az Evolve-ban

A Turtle Rock Studios egy teaser videót lőtt fel az Evolve fő játékmódjáról, melyben négy vadász esik nekik a szörnyetegnek, amit szintén egy játékos irányít. Akcióból és váratlan fordulatokból nem lesz hiány.

Bound by Flame - mindenki egy hősért kiált

A szombat Bound by Flame-nap. Így megy ez már hetek óta, s ezúttal sem kellett csalatkoznunk a Spiders csapatában. Mozgókép helyett öt állóképet kaptunk az akció-RPG-ről, melyek a hőstípusokat mutatják be.

The Flock - fogócska sötét és kietlen terepen

A The Flock megnyerte Hollandiában a legjobb diákok által fejlesztett játék címét, ami teljesen jogos, elvégre érdekes alapötletre épül. Egy multira kihegyezett alkotással van dolgunk, a cél az, hogy nálunk legyen a zsákmány.