Hírarchívum - 2014. április

A Facebook fejese kipróbálta a Project Morpheust

A Sony marketingese, Guy Longworth elárulta, hogy a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg személyesen próbálta ki a Project Morpheust, mielőtt a cég felvásárolta az Oculust. Tetszett neki a VR-technológia, a többi történelem.

Bámulatos traileren a Project C.A.R.S.

A Slightly Mad Studios novemberben érkező autós címe vadonatúj előzetest kapott, amitől átértékelődik bennünk minden, amit valaha a szimulátorokról hittünk. A látványtól leesik az állunk, az tuti.

Watch Dogs - kilenc percen át mozog a multi

A Ubisoft végre megmutatta a Watch Dogs többjátékos módját, amely kilenc percen át számít a figyelmetekre. A kampányba bármikor becsatlakozhatnak az idegen játékosok, akik csak a pénzünkre hajtanak.

Kína: konzolok lesznek, játékok nem igazán?

Közel tizennégy év után Kínában feloldották a külföldön gyártott konzolok tilalmát, viszont a játékokhoz olyan követelményrendszert állítottak fel, ami a legtöbb kiadó dolgát egészen biztosan megnehezíti majd.

Destiny - videón a kasztok

Frissült a Destiny hivatalos weboldala, méghozzá a játék kasztjainak egy-egy rövid előzetesével. A Bungie új FPS-ében három karakterosztály közül választhatunk majd, lehetünk Titanok, Hunterek és Warlockok.

Íme, a PlayStation Plus májusi ajándékai

Kiderült, milyen játékokat kapnak májusban a PlayStation Plus előfizetői; kereken egy hét múlva cserélődik le az ingyenes címek listája, addig lehet pótolni az áprilisi ajándékokat.

Ilyen a USS Voyager az Oculus Rifttel

Thomas Kadlec saját bevallása szerint óriási Star Trek-rajongó, de odavan az Oculus Riftért és az Unreal Engine 4-ért is - nem csoda, hogy úgy döntött, összegyúrja ezeket egyetlen techdemóba.

Nosgoth screenshotok érkeztek

Jött néhány screenshot a Legacy of Kain multiplayeresített mellékágáról, a Nosgoth-ról, a nagy felbontású képeken a vámpírokat és az embereket is megcsodálhatjuk harc közben.

Csak ma ingyenes a Red Orchestra 2

A Left 4 Dead után ismét egy limitált ideig elérhető ajándékkal borzolja a kedélyeket a Valve. A mai napon, azaz április 23-án ingyen magunkévá tehetjük a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingradot.

Jön a Pac-Man and the Ghostly Adventures 2

Már az azonos néven futó animációs sorozatból készült videojáték második részét kalapálja a Namco Bandai, melyben kedvenc karaktereink visszatérnek, hogy megmentsék a világot, azaz PacWorldöt.