Hírarchívum - 2014. április

Próbáld ki a Mad Bulletset a PlayIT-en, és nyerj!

A magyar isTom Games fel akarja támasztani a fénypisztolyos játékokat a legnépszerűbb eszközökön, az okostelefonokon és a tableteken. Ha a tavaszi PlayIT-en kipróbálod a Mad Bulletset, Xbox One-t nyerhetsz.

Friss előzetest kapott a Van Helsing II

Már előrendelhető a Steamen a The Incredible Adventures of Van Helsing II, és ennek örömére a magyar Neocore Games egy új trailerrel és pár képpel kedveskedett nekünk az akció-szerepjátékról.

Megérkezett a GRID 3 teasere?

A Codemasters bejelentésre készül, és ennek nyomán egy teaser videó látott napvilágot a GRID YouTube-csatornáján. Lehetséges, hogy az autós sorozat harmadik részével van dolgunk? Egy kisebb összeget tennénk rá.

Készül az új Prince of Persia?

A pletykák szerint végre folytatódhat a Prince of Persia-sorozat, eddig annyit lehet tudni, hogy az új rész egy oldalnézetes játék lesz, és a UbiArt Framework motor fut majd alatta.

Nintendo-exkluzív lehetett volna a Skylanders

A Skylanders fejlesztői üzletet ajánlottak a Nintendónak, de a japánok visszautasították azt. Gondolom, a menedzsment most már heti egyszer rituálészerűen veri a fejét a falba.

Rövid teaseren a Risen 3

Rövid teaser előzetest kapott a Risen harmadik része, ami ugye azt szokta jelenteni, hogy hamarosan érkezik majd egy hosszabb trailer is. Addig érjük be ezzel, pont elég intenzív ez a húsz másodperc is!

Újabb dobozos kiadást kap a Minecraft

A Mojang bejelentette, hogy május közepén PlayStation 3-ra is kiad egy dobozos változatot a Minecraftből, sőt már a PS4-es és a PS Vitás verziók bolti megjelenését is belengették a fejlesztők.

Bajban az Xbox One-os Pókember-játék?

Furcsa dolgok történnek a The Amazing Spider-Man 2 játékadaptációja körül, nagyon úgy fest, hogy gondok vannak az Xbox One-os változattal. A játék előrendeléseit törölték, és a hivatalos promóanyagokról is eltüntették.

Alien: Isolation - oh, azok a hetvenes évek!

Befutott az Alien: Isolation legújabb fejlesztői naplója, melyből kiderült, hogy miért hasonlít annyira a játék az 1979-es filmhez. Hogy látták akkoriban a jövőt a készítők, miért vannak az alkotásban katódcsöves monitorok?

Májusban indul a Hazard Ops zárt bétatesztje

Ám egyelőre csak Észak-Amerikában, de van egy olyan érzésünk, hogy az európai játékosoknak sem kell sokáig várniuk a korai tesztlehetőségre. A bétában egyébként két kooperatív módot találunk.